Facebook Pixel Από το τσάκα-τσάκα στο βάστα-βάστα!
| 2011-12-14 11:10:00

Από το τσάκα-τσάκα στο βάστα-βάστα!

Από το τσάκα-τσάκα στο βάστα-βάστα!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έδινε τελεσίγραφα στον Βγενόπουλο αλλά προσφέρει απλόχερα αναβολές στον ...Τσάκα! Σήμερα, όμως, ήρθε η ώρα που ο Τζίγγερ πρέπει τελειώσει μια και καλή αυτό το σήριαλ.

Τα ψέμματα στον Παναθηναϊκό με την υπόθεση Τσάκα τελειώνουν. Πλέον όλα είναι στο χέρι του Γιάννη Βαρδινογιάννη που θα δώσει σήμερα μία απάντηση στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το αν ο Αλ Σαούντ "έσκασε" το χρήμα ή είναι τελικά ...αναξιόπιστος.

Θυμίζουμε ότι ήταν μέσα του Σεπτέμβρη, όταν έκανε την εμφάνισή του ο Τσάκας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ όπου εμφανίστηκε με το ταξί και έφερνε στα χέρια του το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα Σουλτάν για τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν περάσει τρεις απίστευτοι μήνες, με καθυστερήσεις, αναβολές, μοναδικές δηλώσεις-ατάκες, γραφειοκρατεία κτλ.

Φτάσαμε σημείο να λέμε πως είμαστε τυχεροί στην Ελλάδα γιατί για ένα γνήσιο της υπογραφής κάνουμε μόλις ένα λεπτό, ενώ στην Σαουδική Αραβία ένας ολόκληρος Πρίγκιπας θέλει 2-3 βδομάδες για κάτι αντίστοιχο.

Εντάξει, έβαλε άλλη νότα στην καθημερινότητα μας ο Τσάκας, αλλά το θέμα πολύ τράβηξε και κούρασε. Αν ο Τζιγγέρ και οι άλλοι μέτοχοι ήθελαν να έχουν σαφή εικόνα για τον Αλ Σαούντ και τις προθέσεις του, θα μπορούσαν να το είχαν κάνει άμεσα, ωστόσο το άφησαν να σέρνεται το θέμα κερδίζοντας μάλλον χρόνο.

Στην ομάδα αυτό μπορεί να έκανε καλό, καθώς από το πουθενά βρέθηκε πρώτη έχοντας μόλις μία ήττα στο πρώτο ματς, όπου ο Τσάκας δεν πήγε στο γήπεδο! Τραγική ειρωνεία...

Ωστόσο σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα, όπου ο κόσμος του Παναθηναϊκού και γενικά η ιστορία μιας εκ των κορυφαίων ελληνικών συλλόγων δεν μπορεί να περιμένει άλλο κάποιον Τσάκα.

Αν δείξει τα λεφτά ο εκπρόσωπος-συνεργάτης-φίλος-κουμπάρος του Αλ Σαούντ, μέσω της σκανδιναβικής τράπεζας (αλήθεια, στην Κύπρο δεν έλεγε ότι είναι τα λεφτά;) έχει καλώς και προχωράμε στο επόμενο βήμα.

Αν δεν γίνει αυτό τότε είναι υποχρέωση του Τζίγγερ να βάλει επιτέλους ένα τέλος στο σίριαλ και να βρει αλλού την λύση. Μη ξεχνάμε εξάλλου πως έβαζε τελεσίγραφα στον Βγενόπουλο (και ίσως καλά έκανε), ενώ τον Τσάκα τον άφησε να κάνει ό,τι θέλει και να λειτουργεί σαν να είναι η ομάδα δικιά του δίχως να έχει βάλει ένα ευρώ.

Το μπαλάκι είναι στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη και μέσα στην ημέρα θα πρέπει να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις, είτε θετικές είτε αρνητικές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags