Facebook Pixel Οι απορίες του «Τζίγγερ»
| 2011-12-20 22:21:00

Οι απορίες του «Τζίγγερ»

Οι απορίες του «Τζίγγερ»

Η πλευρά Βαρδινογιάννη επιβεβαιώνει τις επαφές για τις οποίες μίλησε ο Μπάσεμ και αναρωτιέται για το timing των δηλώσεών του.
 

Στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα Σουλτάν για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είχαν αναφερθεί όλοι πλην του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Την αρχή έκανε το δεξί χέρι του Σαουδάραβα, ο Μοχάμεντ Μπάσερ, η συνέχεια δόθηκε από τον Βλάση Τσάκα και τέλος ήρθε και η ανεπίσημη τοποθέτηση του «Τζίγγερ»...

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιβεβαίωσε πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν επαφές της πλευράς του Πρίγκιπα με τους νομικούς του εκπροσώπους, προκειμένου να βρεθεί η... φόρμουλα και να πραγματοποιηθεί το deal, όμως απορεί για ποιο λόγο δεν έχει σταλθεί κάποιο επίσημο έγγραφο που να αναφέρει οτι τόσο ο Βλάσης Τσάκας, όσο και ο Παναγιώτης Πετρόπουλος δεν εκπροσωπούν πλέον τον Αλ Σαούντ. Μάλιστα, η πλευρά Βαρδινογιάννη στέκεται στον πληρεξούσιο δικηγόρο, καθώς αυτόν θεωρούσε ως επίσημο εκπρόσωπο και όχι τον Βλάση Τσάκα, με τον οποίο επιμένει πως δεν έχει συναντηθεί ποτέ.

Αυτό μάλιστα που προκαλεί απορία στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ είναι το γιατί επιλέχθηκε αυτή η στιγμή, προκειμένου το δεξί χέρι του Πρίγκιπα να εκφράσει αυτές τις θέσεις του, λέγοντας: «Γιατί δεν το έκανε τόσο καιρό και περίμενε να φτάσουμε εδώ».

Τέλος, για ακόμη μία φορά επισημαίνει οτι από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει υπογραφές και δεν υπάρχει καμία δέσμευση, όποιος καταθέσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags