Facebook Pixel Από τις σπρωξιές στις αγκαλιές!
| 2012-01-13 11:22:00

Από τις σπρωξιές στις αγκαλιές!

Από τις σπρωξιές στις αγκαλιές!

Πώς η απαράδεκτη συμπεριφορά του Μήτρογλου στον Τάτο μετατράπηκε σε γονατιστή συγγνώμη, αγάπες και λουλούδια. Tο... τρίμετρο σάλτο του Φυτανίδη!

Τα νεύρα μεταξύ συμπαικτών, ακόμα και τα… γαλλικά, είναι μέσα στο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, όταν το μυαλό θολώνει.

Τα γκάζια, οι παρατηρήσεις συμβαίνουν κατά κόρον. Αυτό που σπανίζει όμως είναι να σπρώχνει ο ένας τον άλλον. Ο Μήτρογλου ήταν έξαλλος και τα έχωνε στον Ανδρέα Τάτο, επειδή δεν του έδωσε την μπάλα και προτίμησε να σουτάρει. Ο τελευταίος κατευθύνθηκε προς τον "Γερμανό" και του έτεινε χείρα φιλίας.

Ο Μήτρογλου όμως το κατέβασε με δύναμη και τον απώθησε βίαια, με τον Τάτο να κοιτά σαστισμένος προς το μέρος του Γιώργου Δώνη.

Ο Τάτος όχι μόνο δεν κράτησε μανιάτικο, αλλά του έδωσε δύο φορές την μπάλα στη συνέχεια. Η δεύτερη ασίστ μετατράπηκε σε ένα καταπληκτικό γκολ. Ο Μήτρογλου πανηγύριζε έξαλλα και ο Τάτος εξακολουθούσε να τον κοιτάζει, για να δει πώς θα αντιδράσει τώρα.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου κατάλαβε το λάθος του, γονάτισε και άνοιξε την αγκαλιά του για να υποδεχτεί τον Τάτο, παραδεχόμενος ουσιαστικά την απαράδεκτη συμπεριφορά του λίγα λεπτά νωρίτερα.

"Σε ένα ματς υπάρχουν νεύρα και συμβαίνουν αυτά. Με τον Κώστα έχουμε καλή χημεία. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και όλα καλά", είπε ο Τάτος.

"Δεν στεκόμαστε σε αυτά, πάνω στην ένταση, στα νεύρα γίνονται αυτά, μέσα στα αποδυτήρια είναι αγκαλιασμένοι" ήταν το σχόλιο του Δώνη που έπειτα από τέτοιους θριάμβους τέτοια επεισόδια ξεχνιούνται. Οσον αφορά τη συνέχεια στο θεσμό, είπε: "Ομάδες καλές που δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, πρέπει να διεκδικούν το Κύπελλο".

"Πήδηξα… τρία μέτρα!"

Μεγάλο κομμάτι από την… πίτα των πειραγμάτων στα αποδυτήρια του Ατρόμητου έλαβε -πέρα από τον δεινό σκόρερ Κώστα Μήτρογλου- και ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Ο 28χρονος αμυντικός -που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης- απολάμβανε τις στιγμές και περιγράφοντας τη φάση έλεγε με δόση υπερβολής και πλακίτσας πως "πήδηξα… τρία μέτρα για να πιάσω την κεφαλιά".

Ο Φυτανίδης σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ατρόμητου, ενώ σημείωσε ταυτόχρονα και το παρθενικό του γκολ στο Κύπελλο. Συνολικά στην καριέρα του μετράει πλέον τέσσερα τέρματα (δύο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ένα με τον Αστέρα Τρίπολης).

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags