Facebook Pixel Το ακούσατε το "Eye of the ...Tiger" του Ντέμη;
| 2012-01-26 11:30:00

Το ακούσατε το "Eye of the ...Tiger" του Ντέμη;

Το ακούσατε το "Eye of the ...Tiger" του Ντέμη;

Μπορεί να μην το πιάσατε με την πρώτη, αλλά ουσιαστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε κάλεσμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη με τις δηλώσεις του την Τετάρτη.

Βλέπετε, είναι ο μόνος από την ομάδα του 2004 που είπε να πληρώσουμε ό,τι μας αναλογεί...

Έμμεσο κάλεσμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος την Τετάρτη έσπασε μετά από πολύ καιρό τη σιωπή του.

Μπορεί να μην το καταλάβετε εκ πρώτης αναγνώσεως των δηλώσεών του, ωστόσο αυτό μαρτυρούν τα λόγια του. "Το πιο αντρίκειο είναι οι μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να πληρώσει ο καθένας αυτό που του αναλογεί", δήλωσε συγκεκριμένα ενώ όσον αφορά τη μεταμόρφωση Παππά σε Supporter, απόρησε:

"Ο κ. Παππάς είπε ότι δωρίζει τις μετοχές του και φεύγει. Πώς φεύγεις; Ένα πράγμα δεν αλλάζει. Οι αριθμοί και οι ισολογισμοί. Τα χρέη είναι πάρα πολλά. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Εγώ έβαλα 2 εκ. ευρώ. Αν έχω χρέη παραπάνω, να τα βάλω. Ο καθένας να πληρώσει αυτό που του αναλογεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο".

Δεν σας δημιουργούν συνειρμούς τα λόγια του Ντέμη; Ο Μελισσανίδης, μπορεί να έχει αρνηθεί πολλές φορές δημοσίως την πιθανότητα να εμπλακεί στην ΑΕΚ, στο περιβάλλον του όμως αναφέρει, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, ότι "δεν πληρώνει τα χρέη των άλλων".

Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ χαρακτήρισε ως λύση για την ΑΕΚ την περίπτωση Μελισσανίδη. "Θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν ο κ. Μελισσανίδης μπροστά, όμως θεωρώ ότι θα θέλει συνεργασία. Ζούμε σε δύσκολες εποχές και θα έρθουν ακόμα δυσκολότερες. Θα θέλει 4-5 άτομα να υποστηρίζουν την ομάδα και ο κόσμος να είναι χρηματοδότης, μέσω των διαρκείας. Ο κ. Μελισσανίδης με ακόμα 4-5 άτομα ναι θα ήταν λύση", είπε συγκεκριμένα για τον Τίγρη.

Αλλά δεν στάθηκε μονάχα εκεί. Ανέφερε επί της ουσίας αυτό που φρενάρει τον Έλληνα εφοπλιστή, το οποίο σημειώσαμε παραπάνω. "Αλλά κι εγώ να ήμουν στη θέση του κ. Μελισσανίδη, θα έλεγα... πληρώστε τα χρέη σας και εδώ είμαι. Δεν είναι δυνατόν να πληρώσει των άλλων", ήταν τα λόγια του Νικολαΐδη σαν να λέει έμμεσα στον Μελισσανίδη: "Έλα εσύ και εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα μας".

Είναι ή δεν είναι αυτό κάλεσμα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags