Facebook Pixel Ομάδα σαν «εμετός»
| 2011-02-06 15:18:00

Ομάδα σαν «εμετός»

Ομάδα σαν «εμετός»

Αυτός είναι ο τίτλος στο site του Super 3 για το μπάσκετ του Αρη. Την ομάδα ποδοσφαίρου την αποθεώνει ο Super 3 για τη νίκη στο ΟΑΚΑ , τους μπασκετμπολίστες τους θέτουν προ των ευθυνών τους.

Εγινε η προειδοποίηση στην προπόνηση της Παρασκευής και τώρα γίνεται νέα επίθεση. Οι οπαδοί τα βάζουν και με τους διαιτητές, τα ρίχνουν άγρια και σε παίκτες και σε προπονητές.

Διαβάστε το κείμενο του Super 3.

“Λίγο πριν την τελευταία προπόνηση για το ματς της Πυλαίας, ο SUPER 3 επισκέφτηκε την ομάδα και τόνισε κάποια πράγματα όσον αφορά την από εδώ και πέρα συμπεριφορά της.

Επισήμανε ότι για την εικόνα της και τα άσχημα αποτελέσματά της, δεν μπορεί να ευθύνεται μόνο ένα πρόσωπο, αλλά όλοι. Όπως επίσης και ότι όχι απλά δεν δεχόμαστε αδιαφορία μέσα στο παρκέ, αλλά τη σιχαινόμαστε. Καθώς και πως όποιος έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα, είναι προτιμότερο να μη φοράει καν τη φανέλα, από να τη φοράει και να μην είναι αυτός που πρέπει να είναι.

Τέλος, σαν Σύνδεσμος προειδοποιήσαμε την ομάδα ότι εφόσον δεν αλλάξει άμεσα νοοτροπία, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για όλους στο μέλλον.

Έτσι λοιπόν, ο ΑΡΗΣ κατέβηκε να αγωνιστεί σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον συμπολίτη.

Το γήπεδο είχε 10πλάσιο κόσμο από ό,τι θα έπρεπε να έχει, οι Γκόντας – Γκούμας – Σταματόπουλος έδωσαν ρεσιτάλ αντιΑρειανής διαιτησίας, με κυριότερα σημεία (όχι και μοναδικά, αφού τα βήματα του παοκ δίνονταν φάουλ σε βάρος του ΑΡΗ και τα φάουλ υπέρ του ΑΡΗ, βήματα σε βάρος του στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού), το μη ντισκαλιφιέ του ντεμέκ συνδικαλιστή όταν χτύπησε τον Μπορόβνιακ, καθώς και την αποβολή με 5ο φάουλ του Χατζηβρέττα, ενώ είχε συμπληρώσει 4.

Στα υπόλοιπα και πιο σημαντικά; Η εικόνα του ΑΡΗ (όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι) μας θύμισε κάτι από «εμετό».

Ένα πράγμα το οποίο τρελαινόμαστε μόνο και στην ιδέα ότι είναι ο ΑΡΗΣ που εκπροσωπεί εμάς τους οπαδούς μέσα στο γήπεδο, μια ομάδα η οποία μπορεί να αλλάξει 1.000 και 1 πρόσωπα κατά τη διάρκεια ενός και μόνο αγώνα, που από την κόλαση μπορεί να βρεθεί στον παράδεισο, μετά ξανά στην κόλαση και ούτω καθεξής, προσφέροντας ατελείωτα σκοτσέζικα ντους στον κόσμο της (με κυριότερη κατάσταση την παγωμάρα το τελευταίο διάστημα).
 

Ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε με 15-16 στην Πυλαία, μετά έμεινε πίσω με 32-19, κατόπιν μείωσε σε 33-32, ύστερα βρέθηκε να χάνει με 62-46, ακολούθως μείωσε σε 72-71 και τελικά ηττήθηκε με 79-74.

Και γιατί έχασε; Όχι μόνο γιατί τον σφάξανε. Αλλά και γιατί το «άρτζι μπούρτζι και λουλάς» συνεχίστηκε και σε αυτόν τον αγώνα, αλλά επειδή πολύ «κάθισαν τα τρία πουλάκια», μάλλον ήρθε η ώρα να ακούσουν οι «κουφοί που τους χτυπάμε την πόρτα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags