Facebook Pixel Εντάξει, ο Τζίγγερ δεν καίγεται. Κανένας άλλος, όμως;
| 2012-03-01 10:30:00

Εντάξει, ο Τζίγγερ δεν καίγεται. Κανένας άλλος, όμως;

Εντάξει, ο Τζίγγερ δεν καίγεται. Κανένας άλλος, όμως;

Η είδηση που βγήκε χθες στο ρεπορτάζ για τα διοικητικά Παναθηναϊκού είναι ενδεικτική για το πώς εξακολουθεί να βλέπει τα πράγματα ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Υποτίθεται ότι η γενική συνέλευση της 9ης Μαρτίου είναι καθοριστική. Τα οικονομικά προβλήματα γιγαντώνονται, η ΟΥΕΦΑ πιέζει για λύση μέσα στον Μάρτη, καμία νέα επενδυτική λύση δεν μοιάζει σίγουρη, ενώ παράλληλα ο Παναθηναϊκός τα παίζει όλα για όλα για το πρωτάθλημα.

Ο Τζίγγερ, λοιπόν, αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα πατήσει καν το πόδι του στην γενική συνέλευση. Τόσο πολύ (δεν) νοιάζεται, δηλαδή. Θα εκπροσωπηθεί από κάποιον, ως συνήθως, και μέχρι εκεί.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε καμία περίπτωση δεν καίγεται. Κι αυτό έχει γίνει σαφές εδώ και μήνες με κάθε τρόπο από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, αφού αυτός κατέχει (θέλει, δεν θέλει) το πλειοψηφικό πακέτο.

Το ερώτημα, λοιπόν, που προκύπτει είναι άλλο. Εντάξει, ο Τζίγγερ δεν έχει καμία αγωνία τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό. Άλλοι έχουν αγωνία; Κόπτονται τι μέλλει γενέσθαι; Κι έχουν ετοιμάσει καμία πρόταση για τις 9 Μάρτη;

Αυτό είναι το σημαντικό. Αν, δηλαδή, υπάρχουν κάποιοι που καίγονται να βγει ο Παναθηναϊκός από το τούνελ. Κάποιοι που θα μπούνε στην ΠΑΕ, θα βάλουνε λεφτά και θα οδηγήσουν την ομάδα σε ένα άλλο μονοπάτι. Αυτό είναι το πραγματικό ζητούμενο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags