Facebook Pixel Από "κλητήρας"... Δήμαρχος!
| 2012-03-07 10:11:00

Από "κλητήρας"... Δήμαρχος!

Από "κλητήρας"... Δήμαρχος!

Τη θέση του αντιπροέδρου θα έχει πιθανότατα στο ΔΣ της ΠΑΕ Άρης ο Γιάννης Κόντης, από εκτελεστικός διευθυντής που είναι τώρα...

Αναλυτικά όσα είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης στο «Goal»:

-Είχατε απαντήσει στο παρελθόν αρνητικά σε αντίστοιχες προτάσεις αναφορικά με τη συμμετοχή σας στο Διοικητικό Συμβούλιο. Τι άλλαξε τώρα;

«Με τα νέα δεδομένα είναι επιτακτική η ανάγκη της συμμετοχής μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, αλλά και η ενασχόλησή μου με τα οικονομικά θέματα. Για να μπορώ να παρακολουθώ και να κατοχυρώσω κάποια πράγματα».

-Ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος σας στο νέο ΔΣ;

«Πιθανότατα θα είμαι αντιπρόεδρος».

-Ήσασταν αυτός που βρήκατε τον χρηματοοικονομικό όμιλο του εξωτερικού, ο οποίος και θα δώσει χρήματα. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό;

«Είναι πολύ δύσκολο να σου δώσει κάποιος χρήματα με τις παρούσες συνθήκες. Πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη εμπιστοσύνη, να έχεις γνωριμίες και πάνω από όλα να υπάρχει πλάνο».

-Πότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και τυπικά;

«Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα».

-Υπάρχει εμπλοκή με την εισροή της πρώτης δόσης στα ταμεία της ΠΑΕ; Και αν όχι, πότε θα έρθουν τα χρήματα;

«Μέσα στο επόμενο 10ήμερο τα περιμένουμε. Στην Ελλάδα με τα τόσα προβλήματα ότι γίνει πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορούμε να περάσουμε χρήματα στον... αέρα».

-Για να δώσει εγγυήσεις ο συγκεκριμένος όμιλος τα χρήματα, προφανώς και πήρε εγγυήσεις. Ποιος τις έδωσε;

«Δεν υπάρχει καμία εγγύηση που να έχει σχέση με την ΠΑΕ Άρης ή κάποιο περιουσιακό της στοιχείο. Αυτό είναι δικό μας θέμα και σίγουρα οι άνθρωποι αποβλέπουν και σε μια πιο ενεργή συμμετοχή στο μέλλον».

Για το θέμα της αποχής των παικτών, είπε: «Είναι δικαίωμά τους να κάνουν αποχή. Η γνώμη μου όμως είναι ότι κάνεις αποχή αν πιστεύεις ότι έχουν χρήματα που δεν σου τα δίνουν. Χθες οι παίκτες έδειξαν κατανόηση. Όλοι οι παίκτες πρέπει να δουν πόσα χρήματα συγκεντρωτικά πρέπει να μαζέψουμε για να τους πληρώσουμε και να κάνουν διακανονισμούς και ότι το ποσό που θα μπει από την πρώτη δόση πρέπει να αντιστοιχεί σε αυτό το ποσό».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags