Facebook Pixel "Κράτα ένα μέρος για να πληρώσεις"!
| 2012-03-27 14:15:00

"Κράτα ένα μέρος για να πληρώσεις"!

"Κράτα ένα μέρος για να πληρώσεις"!

Tο πρωινό τηλεφώνημα του Ανδρέα Βγενόπουλου στον Δημήτρη Γόντικα και η πρωτοβουλία του για τις πληρωμές των παικτών του Παναθηναϊκού.

"Δημήτρη, κράτα ένα μέρος από τα χρήματα που έχω καταθέσει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να καλύψει τις οφειλές προς τους παίκτες".

Τα παραπάνω λόγια βγήκαν από το στόμα του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τον Δημήτρη Γόντικα με την πρωτοβουλία που ανέλαβε την ύστατη ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το μείζον ζήτημα των οφειλών ενόψει της ενημέρωσης προς την UEFA την Παρασκευή και με την απειλή του ενός χρόνου αποκλεισμού να είναι ορατή για τους "πράσινους"!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενημέρωσε τον Δημήτρη Γόντικα πως δεν θα αποσύρει το σύνολο του ποσού που κατέθεσε (1,7 εκ. ευρώ) και πως ο παραιτηθείς πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ μπορεί να τα αξιοποιήσει για να καλύψει μέρος των οφειλών.

"Με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί να γίνει τίποτα απολύτως, γιατί δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να υπογράψει για αυτά τα χρήματα", ήταν η απάντηση που πήρε ο Ανδρέας Βγενόπουλος από τον Δημήτρη Γόντικα, κάτι που βεβαίως φανερώνει και το μέγεθος του αδιεξόδου στο οποίο αυτή τη στιγμή έχει περιέλθει η "πράσινη" ΠΑΕ.

Αυτό, πάντως, που προκύπτει και από την παραπάνω είδηση είναι η δεδομένη διάθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου να διευκολύνει τα πράγματα, ενδεικτική και των προθέσεών του.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags