Facebook Pixel Θετικός για μετοχές, ΓΗΠΕΛ ο Βαρδινογιάννης
| 2012-03-29 21:35:00

Θετικός για μετοχές, ΓΗΠΕΛ ο Βαρδινογιάννης

Θετικός για μετοχές, ΓΗΠΕΛ ο Βαρδινογιάννης

Θετικός να παραχωρήσει τις μετοχές στους παλαιμάχους και να υπογράψει και χαρτί για την ΓΗΠΕΛ, εμφανίστηκε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος τους στις παλιές δόξες του «τριφυλλιού».
 

Συνάντηση με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη Λεωνίδα Γεωργόπουλο είχαν σήμερα Πέμπτη οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού. Αντιπροσωπεία την οποία αποτελούσαν οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Νίκος Τζουνάκος και Γιάννης Βονόρτας, ενώ με το ρόλο του νομικού ήταν οι Αριστείδης Καμάρας και Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησαν με την πλευρά του μεγαλομέτοχου, προκειμένου να του ζητήσουν τις μετοχές.

Τα νέα γι' αυτούς ήταν αρχικά ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όπως βέβαια ανέφερε ο δικηγόρος του, έδειξε ιδιαίτερα θετικός και να παραχωρήσει τις μετοχές, αλλά και να υπογράψει όποιο χαρτί θέλουν για το θέμα της ΓΗΠΕΛ.

Αύριο Παρασκευή θα υπάρξει Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητηθούν πιθανά νομικά προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν και να δοθούν λύσεις. Αν όλα πάνε καλά και οι παλαίμαχοι πάρουν τις μετοχές, θα έχουν επαφές με τους μετόχους για να τους ενημερώσουν για τις μετοχές και το τι θα πρέπει να γίνει.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags