Συνάντηση με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη Λεωνίδα Γεωργόπουλο είχαν σήμερα Πέμπτη οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού. Αντιπροσωπεία την οποία αποτελούσαν οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Νίκος Τζουνάκος και Γιάννης Βονόρτας, ενώ με το ρόλο του νομικού ήταν οι Αριστείδης Καμάρας και Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησαν με την πλευρά του μεγαλομέτοχου, προκειμένου να του ζητήσουν τις μετοχές.
Τα νέα γι' αυτούς ήταν αρχικά ευχάριστα, καθώς ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όπως βέβαια ανέφερε ο δικηγόρος του, έδειξε ιδιαίτερα θετικός και να παραχωρήσει τις μετοχές, αλλά και να υπογράψει όποιο χαρτί θέλουν για το θέμα της ΓΗΠΕΛ.
Αύριο Παρασκευή θα υπάρξει Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητηθούν πιθανά νομικά προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν και να δοθούν λύσεις. Αν όλα πάνε καλά και οι παλαίμαχοι πάρουν τις μετοχές, θα έχουν επαφές με τους μετόχους για να τους ενημερώσουν για τις μετοχές και το τι θα πρέπει να γίνει.
Πηγή: gazzetta.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο