Facebook Pixel Έχουν φύγει, αλλά είναι εδώ μέχρι να ...φύγουν!
| 2012-04-03 15:40:00

Έχουν φύγει, αλλά είναι εδώ μέχρι να ...φύγουν!

Έχουν φύγει, αλλά είναι εδώ μέχρι να ...φύγουν!

Χωρίς κανένα αποτέλεσμα η συνάντηση Τζίγγερ – παλαίμαχων, αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επανέλαβε ότι η οικογένειά του "έχει φύγει", αλλά μένει μέχρι να πάρει κάποιος τις μετοχές!

Μετά από 2,5 ώρες συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών, το αποτέλεσμα ήταν μάλλον απογοητευτικό για το μέλλον του συλλόγου. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ενημέρωσε τους παλαίμαχους πως δεν αλλάζει τη θέση του για τη ΓΗΠΕΛ (η οποία, όμως, δεν καλύπτει τον Βγενόπουλο), ενώ έριξε τις ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της ΠΑΕ στον "Mr. MIG".

Σε απόδοση 1.55 βρίσκουμε στην betoto τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου

Ενημέρωσε πως η οικογένειά του ουσιαστικά έχει αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, με τους βετεράνους να ρωτούν πώς γίνεται αυτό από τη στιγμή που είναι στην κατοχή του ακόμα το 54,7% του συλλόγου. Η απάντηση του Τζίγγερ ήταν πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον επενδυτή και δεν έχει γίνει αύξηση στο Μ.Κ. για να αλλάξει το μετοχικό ποσοστό του.

Τι γίνεται τώρα;

Φαίνεται πως κι αυτή η προσπάθεια δεν έχει μέλλον. Το απόγευμα οι παλαίμαχοι θα συνεδριάσουν και θα τοποθετηθούν μετά από τις επαφές που είχαν με τους μεγαλομετόχους, για την πορεία των επαφών τους. Από τη στιγμή, όμως, που Βγενόπουλος και Βαρδινογιάννης δεν δείχνουν τη διάθεση να ρίξουν νερό στο κρασί τους, είναι βέβαιο πως δεν θα πάρουν τις μετοχές του Τζίγγερ και δεν θα σχηματίσουν διοίκηση. Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον του συλλόγου, καθώς ο χρόνος που περνάει δεν γυρίζει πίσω... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags