Facebook Pixel Μήπως να του φιλήσουν και τα χέρια;
| 2012-04-10 12:30:00

Μήπως να του φιλήσουν και τα χέρια;

Μήπως να του φιλήσουν και τα χέρια;

Με χρήματα του Βγενόπουλου θα πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΠΑΟ και κάποιοι το παρουσιάζουν ως γεγονός! Δεύτερος μεγαλομέτοχος είναι στην ΠΑΕ και ουσιαστικά ...υποχρέωσή του είναι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει στα πράσινα ρεπορτάζ, το ποσό που χρειάζεται για να πληρωθούν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και όσοι εργάζονται στην Παιανία, είναι περίπου 180 χιλ. ευρώ. Σημαντικό ποσό, δεν αντιλέγει κανείς.

Το γεγονός πως ο Βγενόπουλος αποφάσισε να δώσει ο ίδιος αυτό το ποσό για να πληρωθούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι μισθό και δώρο ενόψει του Πάσχα, είναι όντως μια καλή κίνηση, αλλά δεν είναι και η είδηση της χρονιάς!

Με την έννοια πως ο "Βγενό" αν και έχει στην κατοχή του μόλις το 10% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι ο δεύτερος μεγαλομέτοχος των πράσινων.

Μάλιστα, δεδομένου ο Τζίγγερ έχει παρκάρει τις μετοχές του και δεν ασχολείται, δε δίνει λεφτά δηλαδή, με το 10% ο Βγενόπουλος είναι ουσιαστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ!

Και τι έκανε; Αποφάσισε να πληρώσει έναν μισθό στους υπαλλήλους της ΠΑΕ και της Παιανίας και το δώρο του ενόψει του Πάσχα. Από τα χρήματα που είχε δώσει για την αύξηση του Μ.Κ., η οποία τελικά δεν έγινε.

Το πιθανότερο σενάριο, μάλιστα, είναι πως όταν προκηρυχθεί νέα αύξηση στο Μ.Κ. της ΠΑΕ, αυτές οι 180 χιλ. ευρώ θα θεωρηθεί πως έχουν ήδη κατατεθεί στα ταμεία της ομάδας, σαν μέρος από το ποσό που αναλογεί στο ποσοστό του, λόγω της διευκόλυνσης που κάνει τώρα.

Το αυτονόητο έκανε με λίγα λόγια ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ασχέτως αν κάποιοι παρουσιάζουν σαν άθλο την ενέργειά του. Αν έκανε μία αντίστοιχη διευκόλυνση κάποιος άλλος μέτοχος, για παράδειγμα ο Πολέμης, θα έπαιρνε τέτοια δημοσιότητα το θέμα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags