Facebook Pixel Πού το πάει ο Βγενόπουλος;
| 2012-04-12 09:15:00

Πού το πάει ο Βγενόπουλος;

Πού το πάει ο Βγενόπουλος;

O Βγενόπουλος δεν βάζει λεφτά στον Παναθηναϊκό, αλλά ζητάει από τον Ερασιτέχνη να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ και πληρώνει τον διαχειριστικό έλεγχο! Τους παίκτες ποιος θα τους πληρώσει;

Όπως διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα "Goal", ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε μυστική συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέα Μακρόπουλο. Μαζί τους ήταν οι Μαίρη Ζούλα Λομβάρδου, Γιώργος Λιβέρης και Χατζησαράντος (μέλη του Ερασιτέχνη).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο "Mr Mig" ζήτησε από τον Μακρόπουλο να πάρει ο Ερασιτέχνης τις μετοχές της "πράσινης" ΠΑΕ, αλλά και να κάνει η Grant Thornton οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχος στα βιβλία της "Μάνας του Λόχου" για να δουν την σαφή οικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Mάλιστα, ο Μκρόπουλος φέρεται να ζήτησε να γίνει ο έλεγχος από άλλη εταιρεία, αλλά τελικά πείσθηκε για την Grant Thornton, αφού ο "Βγενό" είπε ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα.

Επιπλέον, οι δύο άνδρες μίλησαν και για το θέμα του γηπέδου της Λεωφόρου και των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί από την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Βεβαίως, τα ερωτήματα που προκύπτουν, αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, είναι πάρα πολλά κι αφορούν τους πραγματικούς σκοπούς και τα πλάνα του Ανδρέα Βγενόπουλου την ώρα που η ΠΑΕ παραπαίει και κινδυνεύει με διάλυση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags