Facebook Pixel Η αποκάλυψη που έφερε... αμηχανία
| 2012-04-13 10:10:00

Η αποκάλυψη που έφερε... αμηχανία

Η αποκάλυψη που έφερε... αμηχανία

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος διέψευσε, μέσω κύκλων, το ινκόγκνιτο ραντεβού του με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αλλά...

Σάλο προκάλεσε το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Goal», σύμφωνα με το οποίο πριν από λίγες μέρες (για την ακρίβεια πριν από δύο εβδομάδες ακριβώς...) ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέα Μακρόπουλο, τη Μαίρη Ζούλα-Λομβάρδου και άλλα δύο μέλη του ΔΣ με τα οποία διατηρεί άριστες σχέσεις.

Η δημοσιοποίηση της συνάντησης (που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του «Βγενό» στη Marfin και είχε διάρκεια μιάμιση ώρα) προκάλεσε αμηχανία σε αμφότερες τις πλευρές καθώς δεν έγινε με επίσημο τρόπο και αρκετά από τα μέλη του ΔΣ δεν γνώριζαν ούτε ότι έχει πραγματοποιηθεί ούτε τους λόγους για τους οποίους πραγματοποιήθηκε, οι οποίοι ήταν τρεις: η απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ, ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος του Ερασιτέχνη και το θέμα του γηπέδου της Λεωφόρου.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι γιατί ο Ανδρέας Βγενόπουλος επέλεξε να διαψεύσει (μέσω κύκλων, πάντως, και όχι με δήλωσή του) τη «διπλοτσεκαρισμένη» αυτή πληροφορία, υιοθετώντας μάλιστα το επιχείρημα ότι τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Ντουμπάι και πως κατόπιν τούτου δεν ήταν δυνατόν να συναντηθεί με κανέναν απ' τον Ερασιτέχνη. Προφανώς διότι δεν του μεταφέρθηκε ότι το ρεπορτάζ ανέφερε πως η συνάντηση δεν έγινε φυσικά τη μέρα που δημοσιοποιήθηκε το θέμα, αλλά μία εβδομάδα νωρίτερα.

Η Μαίρη Ζούλα-Λομβάρδου (προς τιμήν της) δεν θέλησε να τοποθετηθεί επισήμως, παρότι εκπροσωπούσε στο πρόσφατο ΔΣ της ΠΑΕ τις θέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου και είναι γενικώς άνθρωπος της εμπιστοσύνης του «Βγενό».

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος δέχτηκε αρκετά τηλεφωνήματα στην Κέρκυρα -όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες, προκειμένου να περάσει τις διακοπές του Πάσχα- για να διαψεύσει τη συγκεκριμένη συνάντηση, αλλά δεν προέβη σε κάποια γραπτή δήλωση, αν και αργά το απόγευμα σε off the record τηλεφωνικές επικοινωνίες του με δημοσιογράφους δήλωνε άγνοια.

Σιγήν ιχθύος τήρησαν και οι κ. Λιβέρης, Χατζησαράντος που ήταν παρόντες στη συνάντηση, ενώ τη συνάντηση επιβεβαίωναν χθες και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη που φρόντισαν να ενημερωθούν.

Στο ερώτημα, γιατί ο Βγενόπουλος να διαψεύδει ένα πραγματικό γεγονός που δεν είναι δα και τόσο σημαντικό ζήτημα, δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε. Ισως επειδή ήταν μία κίνηση που εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλάνο ανάληψης της διοίκησης της ΠΑΕ μέσω του Ερασιτέχνη, με το οποίο επιθυμούσε να «αιφνιδιάσει» άλλους μετόχους.

Τσέκαρε τρεις νέους

Τη Δευτέρα του Πάσχα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους ανακοίνωσε χθες τριήμερη άδεια, προκειμένου να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους.

Χθες οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρία γκρουπ, δίτερμα και ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Χουχούμης, Ρισβάνης και Χρήστος Δώνης από την ομάδα Νέων (Κ-20), τους οποίους περνάει από «μικροσκόπιο» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενώ ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι τραυματίες Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags