Facebook Pixel "Σε χρίζω ...μεγαλομέτοχο!"
| 2012-04-18 12:28:00

"Σε χρίζω ...μεγαλομέτοχο!"

"Σε χρίζω ...μεγαλομέτοχο!"

Bγήκαν στη φόρα η ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσα σε Βγενόπουλο και Βαρδινογιάννη, πριν τη σημερινή ΓΣ. Η "ντρίπλα" του Τζίγγερ για το 54,7%.  

Ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσα σε Ανδρέας Βγενόπουλο και Γιάννη Βαρδινογιάννη, παραμονές της Γενικής συνέλευσης του συλλόγου!

Συγκεκριμένα, την Μεγάλη Πέμπτη ο «Mr Mig» απέστειλε εξώδικο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και τον καλούσε να παραβρεθεί στην σημερινή Γ.Σ. ή να ορίσει εκπροσώπους για την εκλογή διοίκησης.

Χθες, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απάντησε με τον ίδιο τρόπο…Συγκεκριμένα απέστειλε στον Ανδρέα Βγενόπουλο εξώδικο – εξουσιοδότηση, με το οποίο του δίνει το χρίσμα να χειριστεί το 54,7% των μετοχών του και να ορίσει νέα διοίκηση!

Μ' αυτή την «ντρίπλα» ο Βαρδινογιάννης χρήζει τον Βγενόπουλο απόλυτο κυρίαρχο στη Γενική Συνέλευση και του… πετάει το μπαλάκι για να ορίσει διοίκηση.

Πάντως, και χωρίς να γίνει η παραπάνω εξουσιοδότηση από τον «Τζίγγερ», ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα μπορούσε βάσει του άρθρου 18 του καταστατικού της ΠΑΕ να προχωρήσει σε εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, μαζί με τον Ερασιτέχνη, καθώς απαιτείται η εκπροσώπηση μόλις του 20% των μετοχών στη Γ.Σ. για ένα τέτοιο θέμα!

Πηγή: Sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags