Ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσα σε Ανδρέας Βγενόπουλο και Γιάννη Βαρδινογιάννη, παραμονές της Γενικής συνέλευσης του συλλόγου!
Συγκεκριμένα, την Μεγάλη Πέμπτη ο «Mr Mig» απέστειλε εξώδικο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και τον καλούσε να παραβρεθεί στην σημερινή Γ.Σ. ή να ορίσει εκπροσώπους για την εκλογή διοίκησης.
Χθες, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απάντησε με τον ίδιο τρόπο…Συγκεκριμένα απέστειλε στον Ανδρέα Βγενόπουλο εξώδικο – εξουσιοδότηση, με το οποίο του δίνει το χρίσμα να χειριστεί το 54,7% των μετοχών του και να ορίσει νέα διοίκηση!
Μ' αυτή την «ντρίπλα» ο Βαρδινογιάννης χρήζει τον Βγενόπουλο απόλυτο κυρίαρχο στη Γενική Συνέλευση και του… πετάει το μπαλάκι για να ορίσει διοίκηση.
Πάντως, και χωρίς να γίνει η παραπάνω εξουσιοδότηση από τον «Τζίγγερ», ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα μπορούσε βάσει του άρθρου 18 του καταστατικού της ΠΑΕ να προχωρήσει σε εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, μαζί με τον Ερασιτέχνη, καθώς απαιτείται η εκπροσώπηση μόλις του 20% των μετοχών στη Γ.Σ. για ένα τέτοιο θέμα!
Πηγή: Sentragoal.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο