Facebook Pixel "Δυνατή στην έδρα της η Καρπάτι, θέλει προσοχή"
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-11 15:39:00

"Δυνατή στην έδρα της η Καρπάτι, θέλει προσοχή"

"Δυνατή στην έδρα της η Καρπάτι, θέλει προσοχή"

Xαμηλούς τους τόνους ενόψει των αναμετρήσεων με την Καρπάτι Λβιβ για το Europa League κράτησε ο Λάζλο Μπόλονι, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια...

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Ανόρθωσης:

«Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτήν την πολύ σημαντική στιγμή της Ανόρθωσης. Τους ευχόμαστε να έχουν πολλές ακόμη γιορτές μπροστά τους. Δεν είναι ούτε επιβαρυντικό, ούτε απαραίτητο για εμάς. Σήμερα θα αλλάξουμε λίγο την ομάδα. Για μένα τα δύο φιλικά σε δύο μέρες φορτίζουν την ομάδα και πρέπει τις επόμενες ημέρες να δούμε πολύ καλά το κομμάτι τις αποθεραπείας των παικτών».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές απουσίες:

«Το ταξίδι ήταν δυσκολότερο από ότι υπολογίσαμε στην αρχή. Δεν έχουμε μαζί μας τρεις σημαντικούς παίκτες που έπρεπε να μείνουν στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες, δηλαδή τους Σαλπιγγίδη, Τσιρίλο και Λαζάρ, ενώ σίγουρα η απουσία σημαντικών παικτών για εμάς, όπως είναι ο Φωτάκης, ο Χαλκιάς, ο Κοντρέρας ακόμη και Αποστολόπουλος μας στοιχίζει. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, την προετοιμασία μας και να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι σημαντικοί παίκτες, αλλά δεν είναι όλη η ομάδα».

Για την κλήρωση με την Καρπάτι Λβιβ:

«Αυτόν τον καιρό συλλέγουμε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ομάδα. Ξέρουμε ότι έχει ένα πολύ δυνατό κέντρο και σε αυτήν παίζουν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για την εθνική ομάδα της Ουκρανίας. Ξέρω ότι θα είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι από όσο το φανταζόμαστε. Είναι δυνατοί στην έδρα τους και εμείς θα πρέπει να παίξουμε τον επαναληπτικό εκεί. Έχουμε χρόνο για να τους παρακολουθήσουμε περισσότερο και να ετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για τη βοήθεια που παίρνει η ομάδα του ΠΑΟΚ από την παρουσία του κόσμου:

«Στην αρχή ήταν έκπληξη. Παντού όπου βρεθήκαμε υπήρχε κόσμος του ΠΑΟΚ. Στην Ολλανδία ήταν έκπληξη. Στην Κύπρο, για την οποία ξέρω λίγα πράγματα δεν ήταν έκπληξη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags