Facebook Pixel Οι υποψήφιοι MVP και Best Goal
| 2011-12-11 23:00:00

Οι υποψήφιοι MVP και Best Goal

Οι υποψήφιοι MVP και Best Goal

Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι για τα βραβεία MVP και Best Goal για τη 13η αγωνιστική!

Αναλυτικά:

MVP 1 Νίκος Γεωργέας: Ο Μεσσήνιος. έλαμψε για ένα ακόμα ματς ως αμυντικός μέσος. Αυτή τη φορά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στη πέμπτη συνεχόμενη νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

MVP 2 Κώστας Κατσουράνης: Στον 100ο του αγώνα με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο διεθνής μέσος οδήγησε την ομάδα του σε μία σημαντική νίκη, ενώ πέτυχε και το νικητήριο γκολ στο 2-1 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

MVP 3 Μάρκο Πάντελιτς: Ο Σέρβος για έναν ακόμα αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος τον τελευταίο καιρό ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού. Πέτυχε και τα τέσσερα γκολ στη νίκη με 4-0 της ομάδας του στην Κέρκυρα.

BEST GOAL 1 Λίνο Άλβες: Εξαιρετικό και πολύ δυνατό το χτύπημα φάουλ από τον βραζιλιάνο που πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο 3-1 επί του Ατρόμητου.

BEST GOAL 2 Εντουάρντο Μπρίτο: Ο παίκτης του Ατρόμητου σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ στην ήττα της ομάδας του από τον «Δικέφαλο» του βορρά.

BEST GOAL 3 Φερνάντο Ουσέρο: Πάρα πολύ καλό και σημαντικότατο το γκολ του Ισπανού στην σπουδαία νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Άρη με 1-0.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags