Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι : "κάθε νέος και ποιοτικός παίκτης με ενδιαφέρει, όπως είναι ο Γεωργιάδης, αλλά και άλλοι παίκτες".
Όσον αφορά τον αγώνα τόνισε: “ήταν μία καλή εμφάνιση. Η διαφορά στο ματς με την Κέρκυρα ήταν ότι σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί. Βρήκαμε στόχο, αυτά που είπαμε έγιναν πράξη. Θεωρώ ότι οι Σέρρες είναι η πιο γρήγορη ομάδα από τη μέση και μπροστά.Ηρθαμε με προβλήματα στα χαφ καθώς οι Λαγός και Γκερέιρο είχαν καιρό να παίξουν μαζί. Η ΑΕΚ προοδεύει μέρα με τη μέρα. Είχαμε ένα καλό πρώτο μέρος αλλά και ένα καλό τελευταίο ημίωρο. Θέλουμε συνέχεια σ’ αυτές τις εμφανίσεις”
Tέλος αναφέρθηκε και στον θάνατο του Πεντράθα: "Τον ήξερα από όταν ήμουν παίκτης. Μεγάλη απώλεια… Αξίζει μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια του".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο