Facebook Pixel Δεν μιλάει με Σκόκο η Ιντεπεντιέντε!
| 2017-06-14 18:23:00

Δεν μιλάει με Σκόκο η Ιντεπεντιέντε!

Δεν μιλάει με Σκόκο η Ιντεπεντιέντε!

Ο προπονητής της ομάδας της Αργεντινής ξεκαθάρισε, ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με τον παίκτη που έχει στο στόχαστρο η ΑΕΚ, η οποία φέρεται ότι έχει συμφωνήσει μαζί του.

Την Τετάρτη διέρρευσε σενάριο για Ιντεπεντιέντε και τον Νάτσο Σκόκο. Θέση για το θέμα πήρε ο τεχνικός της, Αριέλ Ολάν. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το ρόστερ που έχουμε. Οι ποδοσφαιριστές που σκοπεύει να προσεγγίσει η ομάδα μας θα είναι λίγοι και επίσης σκεφτόμαστε ότι οι ήδη υπάρχοντες είναι πολύ ευχαριστημένοι. Δεν έχουμε πάνω από έξι που να έχουν δεχθεί προτάσεις. Ελπίζουμε ότι θα ευδοκιμήσει η προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τη βάση του δυναμικού μας. Αν υπάρξει κάποια αποχώρηση, θα σκεφτούμε με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να αναπληρώσουμε το σχετικό κενό σε αυτή τη θέση.

Δεν θέλουμε να έχουμε πάνω από δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Όχι περισσότερους, γιατί σκοπεύουμε σταδιακά να δώσουμε χρόνο και ευκαιρίες στους νέους παίκτες του συλλόγου. Αν υπάρξει κάποια προσθήκη, θα γίνει με επιλεκτικό τρόπο. Στην περίπτωση του Νάτσο (Σκόκο) ξέρουμε ότι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται σε άλλον σύλλογο και δεν υπάρχει κάποιο ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας που να με κάνει να σκέφτομαι ότι βρίσκεται κοντά στη δική μας ομάδα», τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags