Facebook Pixel Sportdog.gr | Βγείτε στο δρόμο για τον Γιαννακόπουλο! - Τι λέει ο... Ουζουνίδης για το κόλπο γκρόσο του Δημήτρη;
| 2018-03-08 15:35:00

Βγείτε στο δρόμο για τον Γιαννακόπουλο! - Τι λέει ο... Ουζουνίδης για το κόλπο γκρόσο του Δημήτρη;

Βγείτε στο δρόμο για τον Γιαννακόπουλο! - Τι λέει ο... Ουζουνίδης για το κόλπο γκρόσο του Δημήτρη;

Κάντε το σωστό επιτέλους μπας και δει άσπρη μέρα ο Παναθηναϊκός.

Δεν θα πούμε πολλά, ούτε θα κουνήσουμε σε κανέναν το δάχτυλο. Με αφορμή όμως τα δημοσιεύματα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θα γράψουμε δυο λόγια, έτσι για να υπάρχουν.
 
Κατ' αρχάς το ενδιαφέρον του είναι υπαρκτό εδώ και καιρό. Αποτελεί κοινό μυστικό στους παροικούντες την... παναθηναϊκή και δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος δεν το αρνείται σε όσους του ζητούν δήλωση.
 
Το θέμα είναι ποιους φέρνει μαζί του. Με ποιους θα αναλάβει να ξυπνήσει το όνειρο των Παναθηναϊκών για να δουν την ομάδα τους πάλι να πρωταγωνιστεί, για να ξεχάσουν όσα έγιναν έως τώρα. Ή μήπως για να θυμηθούν τα πεπραγμένα όλων των διοικήσεων, αλλά και των δικών τους;
 
Προσωπικά ήμουν και (θα) είμαι αντίθετος στις τότε αντιδράσεις για την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Σχεδόν κάθετος και απόλυτος στο αν έπρεπε να τύχει η «οικογένεια» αυτής της συμπεριφοράς, με τα όποια λάθη της βεβαίως-βεβαίως.
 
Άλλο πράγμα «κάνω λάθη», άλλο πράγμα «λοιδορούμαι» επειδή κάποιοι μας πήραν τα μυαλά. Εχω επίσης ξαναγράψει ότι ο Δημήτρης, σε όλο αυτό το εγχείρημα, ίσως να βλέπει και το απραγματοποίητο αγνό όνειρο του πατέρα του, Παύλου, όταν ο τελευταίος συμμετείχε στην πολυμετοχικότητα, μη μπορώντας φυσικά να φανταστεί την κατάληξή της, μιας και οι προθέσεις του για τον Παναθηναϊκό δεν αμφισβητήθηκαν από κανέναν. Ποτέ!
 
Τότε λοιπόν, στο μακρινό πια 2008, ο κόσμος του Παναθηναϊκού παρασύρθηκε. Εδρασε «κομματικά» και δεν κατόρθωσε να δει καθαρά τις φρούδες ελπίδες και τα μεγάλα λόγια που πάντα, μα πάντα, χωρούν σε μικρό καλάθι. Εχει και ο κόσμος λοιπόν το μερίδιο ευθύνης του, όπως έχουμε όλοι μας όταν πηγαίνουμε στην κάλπη ή σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία. Ας αναλάβουμε κάποτε τις ευθύνες μας, δεν είναι κακό. Μόνο προς το καλό μπορεί να μας οδηγήσει λίγη αυτοκριτική.
 
Αυτή η αυτοκριτική είναι που πρέπει να βγάλει τώρα τον παναθηναϊκό λαό στο δρόμο, αν χρειαστεί. Ναι. Να κάνουν πορεία για να αναλάβει ο Δημήτρης τον μεγάλο σύλλογο, με τις όποιες αβάντες «πρέπει» να του δώσει η πολιτεία. Γιατί να μη διευκολυνθεί, αν μιλάμε όντως για μια τέτοια επένδυση στο ΟΑΚΑ;
 
Τι καλύτερο μπορεί να γίνει εκεί, από τα σχέδια που δεν διαψεύδει έως τώρα ο Γιαννακόπουλος; Το καλό στην υπόθεση είναι ότι η κυβέρνηση βλέπει το τρένο των εκλογών να χάνεται και η καρέκλα να «ζεσταίνεται» γι' άλλους πωπούς. Ας ποντάρουν σε αυτό οργανωμένοι και μη, ας βάλουν στην άκρη της όποιες «μπασκετικές» διαφορές τους κι ας φωνάξουν όλοι με μια φωνή για το καλό της ομάδας τους, της «θρησκείας» τους.
 
Όπως λέει και το ρητό, φωνή λαού, οργή Θεού!
 
ΥΓ. Μήπως με Γιαννακόπουλο, θα το ξανασκεφτόταν ο Ουζουνίδης;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags