Όπως σας το λέω και με διαβάζετε: Σε εννιά μήνες από τώρα, θα πήξουν τα μαιευτήρια στη Σαλονίκη!

Με τέτοια χαρά που εισέπραξαν σήμερα οι ΠΑΟΚτσήδες και οι ΠΑΟΚτσούδες, φωτιά πήραν οι κρεβατοκάμαρες. Πώς αλλιώς να εκτονωθεί τέτοια χαρά, τέτοια αγωνία, τέτοια γκάβλα μετά απ' την πρόκριση μέσα στη Μόσχα; Πρόκριση καθαρά Παοκτσίδικη, σούπερ θρίλερ ως το τελευταίο λεπτό, με τον Δικέφαλο του βορρά να μην μπορεί να κατανοήσει ότι παίζει με παίκτη παραπάνω. 

Με σφυγμούς παραπάνω παίζανε οι ασπρόμαυροι, πράγμα που καταδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η εμπειρία. Ταλεντάρα ο Πέλκας, ταλεντάρα ο Λημνιός, αλλά πόσα ευρωπαϊκά ματς μετράνε στα πόδια τους; Ενώ οι παίκτες της Σπαρτάκ, είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και ψημένοι σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Και το απέδειξαν σήμερα, πανικοβάλλοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Όταν τα πουλέν του Λουτσέσκου, παρίσταναν ότι παίζανε το "κορόιδο" με τους αντιπάλους τους, αλλά στην ουσία διώχνανε όπως όπως.

Το είδε αυτό ο Ρατσβάν που είναι γάτος, όπως είδε ότι ο Ελ Καντουρί δεν βοήθαγε τον Βιεϊρίνια και συχνά πυκνά τον άφηνε εκτεθειμένο. Άσε που ψαχνότανε για κόκκινη, που θα γύρναγε τούμπα την ευλογία από την αποβολή του Αντριάνο. Οπότε τον άλλαξε με τον Ουάρντα, που δείχνει σαν να του μεταμόσχευσαν εγκέφαλο στο Μουντιάλ. Βοήθησε πολύ κρατώντας την μπάλα, όπως αυτή τη φορά βοήθησε κι ο Χατσερίντι. Μα πιο πολύ απ' όλους βοήθησε ο Σάχωφ, που ήρθε σαν Λεξοτανίλ κι έριξε τους σφυγμούς του ΠΑΟΚ. Σπουδαία έμπνευση του Λουτσέσκου, στην κατάλληλη στιγμή, που έδωσε στον Δικέφαλο την ώθηση για να φτάσει αλώβητος στο σφύριγμα της λήξης. Στην καλύτερη στιγμή μέχρι την επόμενη, που θα έλεγε κι ο Γκάλης

Υ.Γ.1: Σήμερα είδε ο Λημνιός πως είναι να σε αντιμετωπίζουν ως παίκτη εκατομμυρίων και όχι ως φρέσκο κορόπουλο. Δυο παίκτες τον είχαν από κοντά όλη την ώρα και δεν τον άφηναν να πάρει ανάσα. Συμπεριφέρθηκε σωστά πάντως, δεν επέμεινε εκεί που δεν τον έπαιρνε και βοήθησε σημαντικά τον Μάτος στην άμυνα.

Υ.Γ.2: Δεκαοκτώ φάουλ η Σπαρτάκ στο ογδοηκοστό πέμπτο λεπτό, μόλις πέντε  ο ΠΑΟΚ. Και τα περισσότερα απ' αυτά τα δεκαοκτώ ήταν έξτρα "βρώμικα". Όταν παίζονται τόσα λεφτά πάει περίπατο το φερ πλέι...