Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλουν και Final Four; - Ποια Ζαλγκίρις τώρα... - Δεν ήταν μπάσκετ αυτό - Με τον 38άρη Σπανούλη;
Μπάσκετ
| 2020-10-01 23:21:00

Θέλουν και Final Four; - Ποια Ζαλγκίρις τώρα... - Δεν ήταν μπάσκετ αυτό - Με τον 38άρη Σπανούλη;

του Pick n' Scroll
Θέλουν και Final Four;  - Ποια Ζαλγκίρις τώρα... - Δεν ήταν μπάσκετ αυτό - Με τον 38άρη Σπανούλη;

Ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί φέτος με στόχο να πάει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, αλλά το ξεκίνημά του στη διοργάνωση ήταν τραγικό. Έχασε ένα δικό του παιχνίδι και το έχασε από μία ομάδα που είναι από τις χειρότερες ποιοτικά της Ευρωλίγκας. Η Ζαλγκίρις μετά τη φυγή του Γιασικεβίτσιους δεν είναι ομάδα που μπορεί να χτυπήσει την οκτάδα. Πάλεψε, όμως, στο ΣΕΦ, είχε υπομονή και στο τέλος νίκησε απολύτως δίκαια.

Ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς, όμως, να πείθει με την απόδοσή του. Ήταν πολύ αργός, στο επιθετικό κομμάτι ήταν εξαιρετικά προβλέψιμος, αλλά η μεγαλύτερή του ποιότητα σε σχέση με τους Λιθουανούς του έδινε το προβάδισμα. 

Στην τελευταία περίοδο, όμως, αυτό που έπαιξε δεν ήταν μπάσκετ. Η Ζαλγκίρις ροκάνιζε τη διαφορά όσο περνούσε η ώρα, υπνώτισε τον αντίπαλό της και εν τέλει πήρε τους δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, που για την ψυχολογία της είναι ό,τι πρέπει, μετά την ήττα που υπέστη στην χώρα της από τη Λιετκαμπέλις.

Ακόμη είναι νωρίς, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει ότι χρειάζεται έναν ακόμη δημιουργό πλην του Σλούκα. Ο Βασίλης Σπανούλης στα 38 του χρόνια τα δίνει όλα, αλλά αυτό δεν φτάνει για μία ομάδα που θέλει να πάει πολύ μακριά. Στο τέλος έβαλε ένα μεγάλο καλάθι-φάουλ, που, όμως, δεν έφτασε για να έρθει η νίκη.

Έτσι ο Ολυμπιακός πάει με κακή ψυχολογία στο ντέρμπι της άλλης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Αν χάσει και εκεί, σίγουρα θα αρχίσει η κριτική και τα σχόλια. Μάλλον θα γίνει πιο μεγάλη η κριτική, καθώς ήδη ακούγονται πράγματα, καθώς η ομάδα του Πειραιά, όπως ανέφερε ένας φίλος της στο διαδίκτυο, "έχασε σήμερα από Αυστριακό προπονητή και έναν 20χρονο, τον Γιοκουμπάιτις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτα πράγματα από Μαρινάκη - Δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιο πριμ - "Πέφτει" το λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags