Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Αγραβάνης: Ξεπερνά κάθε λογική η μεταγραφή Αγραβάνη! Καλύτερα με Μαντζούκα-Χουγκάζ – Ποιος κάνει επιλογές;
| 2023-02-01 10:00:00

Ξεπερνά κάθε λογική η μεταγραφή Αγραβάνη! Καλύτερα με Μαντζούκα-Χουγκάζ - Ποιος κάνει επιλογές;

Sportdog Team
Ξεπερνά κάθε λογική η μεταγραφή Αγραβάνη! Καλύτερα με Μαντζούκα-Χουγκάζ - Ποιος κάνει επιλογές;

Περίμεναν τόσους μήνες για αυτή την κίνηση; Απορώ και με τον παίκτη! Ο Ηλίας Μάτσας σχολιάζει στο Sportdog την κίνηση με τον πρώην αθλητή του Ολυμπιακού και εκφράζει σοβαρές απορίες.

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Ματ Τόμας πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Δημήτρη Αγραβάνη. Και απορώ…

Πρώτον απορώ με τον Αγραβάνη! Έφυγε από τον Ολυμπιακό, πήγε στον Προμηθέα και βρήκε μία ισορροπία. Πήγε στη Νάπολι μετά το καλό τουρνουά που έκανε με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ, δεν έκανε τίποτα, επέστρεψε στην Ελλάδα για το Περιστέρι. Ο Σπανούλης του έδωσε χρόνο, μαθαίνει πράγματα, βάζει τα ποντάκια τα ριμπάουντ του στο πρωτάθλημα (10,8π. και 5,1ρ. ανά ματς στην Basket League) και θα μπορούσε να αναδειχθεί μέσα από την ομάδα.

Θα έρθει στον Παναθηναϊκό για να παίξει 14ος;

Θέλω να μας πούνε στον Παναθηναϊκό ποιός κάνει τις επιλογές! Ποιός κάνει τις μεταγραφές;

Τις κάνει ο υπ’ατμόν Ράντονιτς. Γύρισε το ματς με τη Ζαλγκίρις, ενώ έχανε με 15 πόντους και έφευγε; Αυτός κάνει τις μεταγραφές;

Τις κάνει κάποιος μάνατζερ;

Άφησε ο Παναθηναϊκός γυμνό το 4άρι του μέχρι σήμερα για να πάρει τον Αγραβάνη;

 

Είχαμε πει, ότι ήταν φυσιολογικό να περιμένει τον Μήτογλου. Δέχομαι την αναμονή. Γιατί; Επειδή είναι ένας παίκτης που δεν τον βρίσκει σε φυσιολογικές συνθήκες, αν δεν είχε μπλέξει με την ιστορία με το ντόπινγκ.

Αλλά περίμενε ο Παναθηναϊκός τόσο καιρό, για να πάρει τον Αγραβάνη;

Θα σας πω όμως γιατί παίρνει τον Αγραβάνη. Γιατί έχει πάρει 8 ξένους και δεν φεύγει ο Άντριους για να δηλωθεί άλλος. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο πρόβλημα με Άντριους. Δεν φεύγει.

Αναγκαστικά έπρεπε να ψάξει Έλληνα για το «4» και δεν υπάρχει άλλος.

Μιλάμε όμως για έναν παίκτη που έχει κάνει τις δηλώσεις που έχει κάνει. Έχει πει «είμαι Ολυμπιακός, δεν θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό».

 

Όταν απέκλεισε τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο ο Προμηθέας μιλούσε συνεχώς για τον εαυτό του λες και έπαιζε μόνος του… Σας θυμίζω μερικές από τις δηλώσεις (διαβάστε τις όλες ΕΔΩ)… «… είχα σημαδέψει αυτό το παιχνίδι. Το είχα ονειρευτεί δέκα φορές μετά το ματς στο ΟΑΚΑ και την ποδιά του Φριντέτ. Εάν ήμουν πιο μικρός θα είχα κάνει τσαμπουκά. Ήταν έλλειψη σεβασμού. Κέρδιζαν με 30 πόντους. Μαγκιά του που το έκανε και δεν έχω κανένα θέμα με αυτό. Πλέον έχω ωριμάσει. Προσπαθώ να απαντάω στο γήπεδο. Πραγματικά χθες ήταν κατάμεστο το γήπεδο από τον κόσμο της Πάτρας. Έχουν αγκαλιάσει αυτή την ομάδα».

Επαναλαμβάνω, το ζήτημα στον Παναθηναϊκό, είναι ποιος κάνει επιλογές. Αλλά ότι περίμενε 6 μήνες για να πάρει τον Αγραβάνη στο «4», αυτό ξεπερνά κάθε λογική.

Εντάξει η ιστορία είναι θολή με τον Άντριους είναι θολή. Ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα δεν μπορούσε να δηλώσει τον Γκριγκόνις και τον έβγαλε για να βάλει τον Μπέικον και δεν μπορεί να επαναφέρει τον Λιθουανό.

Συνοπτικά λοιπόν τα ζητήματα είναι τέσσερα:

1. Να μας πει ο Παναθηναϊκός ποιος κάνει τις επιλογές
2. Ο Παναθηναϊκός περίμενε 8 μήνες για να πάρει τον Αγραβάνη;
3. Το προφίλ του Αγραβάνη, με το ολυμπιακό παρελθόν του
4. Να εξηγήσουν στον κόσμο γιατί παίρνει ο ΠΑΟ τον Αγραβάνη.


Επειδή δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτικός, θεωρώ, ότι θα δώσει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά ο Αγραβάνης. Ποια είναι αυτά; Τσαγανό, σουτ, συμμετοχή στο ριμπάουντ. Αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός είχε παιδιά, να εμπιστευθεί. Θα μπορούσε να δώσει χρόνο στον Μαντζούκα και στον Χουγκάζ. Γιατί να πάρει Έλληνα 28 χρονών και να μην δώσει χρόνο στον Μαντζούκα; Θα σου δώσει κάτι φέτος με σιγουριά ο Μαντζούκας; Όχι. Αλλά θα σου δώσει του χρόνου. Έχει πάρει παιδιά εκεί στο «4». Έχει και τον Αβδάλα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι και οπαδός του Ολυμπιακού ο Αγραβάνης - Γι' αυτό τον πήρε ο ΠΑΟ - Ξέρει από τίτλους"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags