Facebook Pixel Γουάντα Νάρα: Ροζ σκάνδαλο με την Γουάντα Νάρα - Χώρισε τον Ικάρντι κι έκανε σχέση με παντρεμένο συμπαίκτη του!
Life
| 2023-01-27 09:20:00

Ροζ σκάνδαλο με την Γουάντα Νάρα - Χώρισε τον Ικάρντι κι έκανε σχέση με παντρεμένο συμπαίκτη του!

Sportdog Team
Ροζ σκάνδαλο με την Γουάντα Νάρα - Χώρισε τον Ικάρντι κι έκανε σχέση με παντρεμένο συμπαίκτη του!

Μπορεί από ξανθιά να έγινε μελαχρινή, όμως η εντυπωσιακή τηλεπερσόνα δεν... αλλάζει γούστα στους άνδρες και δεν απομακρύνεται από το ποδόσφαιρο.
 

Η Γουάντα Νάρα μετά από την επιστροφή της από την Αργεντινή στην Ευρώπη προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της αφού άλλαξε τα ξανθά της μαλλιά με καστανά!

Σε πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι όπως γράφει η δημοσιογράφος Jordi Martín έφυγε από κλαμπ αγκαλιά με τον Κεϊτά Μπαλντέ!

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής είναι μέλος της Σπαρτάκ Μόσχας και ήταν συμπαίκτης του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο Μπαλντέ είναι παντρεμένος με την Σιμόνα και έχουν μαζί έναν γιο. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της οικογένειας!

Το ρεπορτάζ για την φημολογούμενη σχέση της Γουάντα με τον Μπαλντέ αναφέρει: «Η Γουάντα τσακώθηκε με τον Μάουρο. Σύμφωνα με όσα μου είπαν από το περιβάλλον του Ικάρντι, έφυγε τρέχοντας με έναν ποδοσφαιριστή, τον πρώην συμπαίκτη του Ικάρντι, Κεϊτά Μπάλντε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Γουάντα και ο παίκτης που είναι στο Ντουμπάι για προετοιμασία με την Σπαρτάκ εθεάθησαν και στο ίδιο ξενοδοχείο. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και φωτογραφία όπου η Σιμόνα Γκουατιέρι έχει το ίδιο κόσμημα με την Γουάντα Νάρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_nara)

Ο Μπαλντέ διέψευσε τις φήμες και δήλωσε ότι είναι φίλος με την Γουάντα Νάρα.

Ο Ικάρντι που είναι στην Γαλατά διέψευσε ότι τσακώθηκε με την Γουάντα στο Ντουμπάι αφού είναι στην Τουρκία. Πάντως δεν διέψευσε τις φήμες για το νέο αμόρε της Γουάντα όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία.

Θυμίζουμε ότι η Γουάντα Νάρα ήταν παντρεμένη με τον πρώην επιθετικό της Μπαρτσελόνα, τον Μάξι Λόπες, με τον οποίο έχουν τρία αγόρια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags