Facebook Pixel Sportdog.gr | Πονάει πρώην του Ρονάλντο! "Αντίζηλος" έμοιασε στην Καρντάσιαν
Life
| 2023-01-28 05:34:00

Πονάει πρώην του Ρονάλντο! "Αντίζηλος" έμοιασε στην Καρντάσιαν

Sportdog Team
Πονάει πρώην του Ρονάλντο! "Αντίζηλος" έμοιασε στην Καρντάσιαν

Δεν υπάρχει αυτό...

Με αφορμή τις πλαστικές επεμβάσεις που φέρεται να έχει κάνει η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, μία πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε να την εκθέσει στα social media της.

Ο λόγος για την 39χρονη Νερέιδα Γκαγιάρδο, που είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή για 8 μήνες το 2008 και σύμφωνα με τη DailyMail δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της ομορφιάς και των αισθητικών επεμβάσεων. Πρόσφατα, η ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης, που ωστόσο μετρά χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, χρησιμοποίησε φωτογραφίες της νυν συντρόφου του πρώην της, προκειμένου να θίξει το ζήτημα των πλαστικών επεμβάσεων.

Η Γκαγιάρδο ανάρτησε στα social media φωτογραφίες της Ροντρίγκεζ, μία παλαιότερη και μία πιο πρόσφατη, προσθέτοντας κόκκινα βέλη που δείχνουν προς τη μύτη και το στόμα της. fedjwe Στην περιγραφή επισήμανε ότι: «Σήμερα θα μιλήσουμε για Ρινοπλαστική και Ρινοδιαμόρφωση».

Στη συνέχεια, εξήγησε τη διαφορά μεταξύ των δύο, λέγοντας ότι η μία περιελάμβανε χειρουργική επέμβαση και η άλλη μη επεμβατικές τεχνικές για να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι/ες «τη μύτη που πάντα ονειρεύονται». Προτρέποντας τους ακολούθους της να κλείσουν ραντεβού, τους ρωτά: «Ποια διαδικασία θα προτιμούσατε;». 

Σε άλλη ανάρτηση, η πρώην του Ρονάλντο δημοσίευσε ακόμη μία εικόνα της Ροντρίγκεζ, συγκρίνοντάς τη αυτή τη φορά με την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει συζητηθεί αρκετά για τις επεμβάσεις που έχει κάνει. Καλώντας τους ακολούθους της να σχολιάσουν πώς έχουν αλλάξει οι εμφανίσεις και των δύο γυναικών με τα χρόνια, έγραψε: «Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μοιάζει ολοένα και περισσότερο με την Κιμ Καρντάσιαν, τι πιστεύεις;! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags