Facebook Pixel GNTM: Πιο σέξι και... προκλητική από ποτέ η κουκλάρα του GNTM - "Ξεσάλωσε" στο πάρτι γενεθλίων της (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-03-18 10:27:00

Πιο σέξι και... προκλητική από ποτέ η κουκλάρα του GNTM - "Ξεσάλωσε" στο πάρτι γενεθλίων της (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πιο σέξι και... προκλητική από ποτέ η κουκλάρα του GNTM - "Ξεσάλωσε" στο πάρτι γενεθλίων της (ΦΩΤΟ)

Το εντυπωσιακό μοντέλο, που προκαλεί ταραχή με τις φωτογραφίες της στο Instagram, εμφανίστηκε στο μαγαζί μόνο το σουτιέν...
 

Η Ίριδα Παπουτσή έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και παραμένει στην επικαιρότητα.

Κι αυτό συμβαίνει καθώς εκτός από μοντέλο, η κοπέλα είναι και επαγγελματίας χορεύτρια και την έχουμε δει τηλεοπτικά αρκετές φορές στο πλευρό καλλιτεχνών να τους πλαισιώνει στη σκηνή.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως «Κάθε μέρα χόρευα γιατί έτσι εκτονωνόμουν. Πάνω στο χορό έκανα μία απότομη κίνηση και σχεδόν έσπασα το χέρι μου. Το ατύχημα, έγινε δύο μέρες πριν από το makeover. Πονούσα πάρα πολύ στην αρχή. Αν και προσπαθούσα να ξεχάσω τον τραυματισμό, ο πόνος ήταν αφόρητος. Όταν χτύπησα το χέρι μου κι έβαλα νάρθηκα, με απασχολούσε πάρα πολύ. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με αυτή τη σκέψη», είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της όταν είχε βγει από το παιχνίδι.

Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση σήμερα είναι θεαματική και άκρως εντυπωσιακή ενώ σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σίγουρα η Ίριδα Παπουτσή είναι στα καλύτερά της.

Δείτε τη!

 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags