Facebook Pixel Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε ΣΟΥΠΕΡ ζουμ στα οπίσθιά της στο insta - Κυκλοφόρησε και ολόγυμνη φωτογραφία της
Life
| 2023-07-21 09:20:00

Η Παναγιώταρου έκανε ΣΟΥΠΕΡ ζουμ στα οπίσθιά της στο insta - Κυκλοφόρησε και ολόγυμνη φωτογραφία της!

Sportdog Team
Η Παναγιώταρου έκανε ΣΟΥΠΕΡ ζουμ στα οπίσθιά της στο insta - Κυκλοφόρησε και ολόγυμνη φωτογραφία της!

Αναστάτωση με το νέο της… χτύπημα με μαγιό, καθώς δεν άφησε πλέον τίποτα στην φαντασία!

Στην Κύθνο βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ώστε να κάνει άλλη μία σούπερ σέξι φωτογράφηση, στην οποία μας έδειξε παραπάνω από όσα περιμέναμε.

Οσον αφορά τα προσωπικά της, αν και τη φλερτάρουν επίµονα µετά τον χωρισµό της από τον Στάθη Σχίζα, εκείνη δηλώνει µόνη και θέλει να συνεχίσει µε τους φίλους της τις καλοκαιρινές εξορµήσεις.

Αλλωστε, κάνει µακροχρόνιες σχέσεις, δεν της αρέσουν τα επιπόλαια φλερτ και θα της πάρει καιρό µέχρι να βρει τον νέο της έρωτα. Αυτό που θέλει τώρα είναι να ξεκουραστεί, γιατί θα έχει δύσκολο χειµώνα, αφού θα επικεντρωθεί στην επιχείρησή της, που, όπως µάθαµε, θα επεκταθεί. Οσο για το τηλεοπτικό της µέλλον, ήδη συζητά µε µεγάλο κανάλι για δική της στήλη µόδας σε εκποµπή…

Σχετικά με τη φωτογράφηση πάντως, το τελευταίο της... χτύπημα στο Instagram προκάλεσε αναστάτωση, καθώς έκανε σούπερ-ζουμ στα οπίσθιά της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xander Romanov (@xander_romanov)

Ξέχασε το σουτιέν σπίτι η Παναγιώταρου - Αποκαλυπτική σε νυχτερινή έξοδο - Ανέβασε selfie ΒΙΝΤΕΟ!

Μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μέσα από το Instagram της, μας έδειξε τι φόρεσε σε νυχτερινή της έξοδο.

Όπως θα δείτε παρακάτω, το εντυπωσιακό μοντέλο ανέβασε stories στο Instagram ενώ ήταν στο κινητό, τα οποία ήταν άκρως… προκλητικά.

Η Παναγιώταρου φόρεσε ένα πολύ ανοιχτό μπλουζάκι και όπως θα παρατηρήσετε, έχει ξεχάσει το σουτιέν σπίτι. Δεν είναι και δύσκολο να το δει κανείς…

Ιδού!  

Άγριο κράξιμο στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά την τελευταία ΦΩΤΟ - "Σαν εξωγήινη έγινες, πλαστικό"!

Πραγματικός ανεμοστρόβιλος έχει ξεσπάσει στο Instagram με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές της στην Κύθνο.

Η δημοφιλής influencer και επιχειρηματίας δε δίστασε να μοιραστεί τρείς προσωπικές φωτογραφίες, παίζοντας μάλιστα με την εικόνα της!

Όμως, οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν και η Αλεξάνδρα βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν καταιγισμό αρνητικών σχολίων.

Δείτε τις φωτογραφίες απο την ανάρτηση εδώ και δείτε και τα σχόλια που της έγραψαν οι θαυμαστές της! Σίγουρα θα την έχει λούσει κρύος ιδρώτας απο αυτά που θα έχει διαβάσει!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags