Facebook Pixel Μαρία Μπεκατώρου: Αποκάλυψαν την ηλικία της και μείναμε άφωνοι!
Life
| 2020-11-10 12:33:00

ΣΟΚ για τη Μαρία Μπεκατώρου - Αποκάλυψαν την ηλικία της - Θα τρίβεις τα μάτια σου!

Sportdog Team
ΣΟΚ για τη Μαρία Μπεκατώρου - Αποκάλυψαν την ηλικία της - Θα τρίβεις τα μάτια σου!

Μαρία Μπεκατώρου πόσο χρονών είναι; Και γιατί κάνει μπότοξ από τα 32 της;

Βρίσκεται πλέον πάνω από 15 χρόνια στην τηλεόραση, αλλά το μεγάλο μπαμ το έκανε πριν από μια 5ετία ελέω Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι έπαιζαν τα χιουμοριστικά βίντεο από την εκπομπή της στο τότε Τηλεάστυ. Μετά ήρθε το Just The 2 Of Us, όπου έφτασε στον τελικό και κατάφερε να πείσει τα κανάλια ότι δεν είναι μια εξτραβαγκάντσα ή μια τηλεοπτική καρικατούρα.

Ακολούθησε το Mater Chef Junior, η παρουσίαση απογευματινής εκπομπής στο ΑΝΤ1 και μετά το Your Face και τα Καρντάσιανς. Κι όμως αν την παρατηρήσει κανείς δεν συνειδητοποιεί πως αυτή η γυναίκα είναι τόσα πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Γι' αυτό η δήλωση της ότι κάνει μπότοξ από τα 33 της μας ξάφνιασε και μας έκανε να αναρωτηθούμε πόσο χρονών είναι, γιατί αν μας ρωτούσαν 33-35 θα την κάναμε.

"Είναι αστείο να κάνεις κάτι και να φαίνεται και να μην το παραδέχεσαι. Εγώ κάνω μπότοξ από τα 33 μου. Βλέπω γυναίκες παραμορφωμένες… Μετά σε παίρνει η μπάλα, θες κι άλλο… Εγώ θέλω μόνο αυτά που ξέρω και κάνω χρόνια. Τα χειρουργεία τα φοβάμαι, αλλά, αν δεν μου άρεσε κάτι πάνω μου, κάτι θα έκανα, χωρίς να παραμορφωθώ. Του Αντώνη του αρέσει που περιποιούμαι τον εαυτό μου", ανέφερε η παρουσιάστρια στο Secret των Παραπολιτικών, καθώς είναι πλέον 46 ετών!

Πηγή: freegossip.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags