Facebook Pixel Mc Daddy: Ο πασίγνωστος τράπερ είναι γιος παίκτη του Ολυμπιακού
Life
| 2022-11-12 13:05:00

Πασίγνωστος τράπερ γιος παίκτη του Ολυμπιακού - Δικό του τραγούδι τρέλανε την Ελλάδα το καλοκαίρι!

Sportdog Team
Πασίγνωστος τράπερ γιος παίκτη του Ολυμπιακού - Δικό του τραγούδι τρέλανε την Ελλάδα το καλοκαίρι!

Και ο ίδιος ήταν ποδοσφαιριστής και όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, είχε φτάσει μέχρι τη β' Εθνική, όμως τελικά τον κέρδισε η μουσική.
 

Θέλετε να μάθετε το πραγματικό όνομα και την ηλικία Mc Daddy καθώς και τη συνεργασία του με τον FY για το “Nisi”, την κρυφή σχέση και τον πασίγνωστο πατέρα του;

Ο Mc Daddy έχει κερδίσει το νεανικό – και όχι μόνο- κοινό με τα hits του Ο νεαρός trapper έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία με τα τελευταία του τραγούδια, όπως είναι το “Bernabeu”, το “Nisi” και άλλα. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως είναι οι: FY, KG, Leon και άλλους. Όμως, αν και ελάχιστα πράγματα για την προσωπική του ζωή έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

 

 

Mc Daddy: Το πραγματικό όνομα, η ηλικία, η σχέση και όσα θέλετε να ξέρετε

  • O Mc Daddy γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1995
  • Ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου
  • Είναι 27 ετών
  • Το πραγματικό όνομα του Mc Daddy είναι Lucas Nunes De Souza
  • Κατάγεται από τη Βραζιλία
  • O Mc Daddy έχει μια μικρότερη αδερφή από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του
  • Το Instagram του είναι mcdaddy.69
  • Ο Mc Daddy είχε δεσμό με την τραγουδίστρια Λυδία των Otherview, με την οποία όμως χώρισαν πριν 2 χρόνια περίπου
  • Το πρώτο του τραγούδι κυκλοφόρησε το 2020 με τον τίτλο “Vai”

Mc Daddy: Η κόντρα με τον Snik και το “κλεμμένο” τραγούδι

Ο Light είχε κατηγορήσει τον Snik μέσα από τα Instagram Stories του ότι ο δεύτερος αντέγραψε το νέο κομμάτι του με τίτλο «Trafficante» από τον ράπερ Mc Daddy, όπως είχαμε δει στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Light όσο και ο ίδιος ο Mc Daddy κατηγόρησαν τον Snik ότι το τραγούδι του “Trafficante” είναι ίδιο με το “Bernabeu” του Mc Daddy.

 

Mc Daddy: Αυτός είναι ο πασίγνωστος πατέρας του!

Κι όμως, ο Mc Daddy είναι γιος του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή, Luciano de Souza. Ο ίδιος γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1972. Αγωνίστηκε στη θέση του επιθετικού μέσου και φημίζεται για τη δεξιοτεχνία του καθώς και για την ικανότητα του στις εκτελέσεις των φάουλ.

Απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα στις 14 Ιανουαρίου του 2009. Έχει χωρίσει με τη μητέρα του Mc Daddy, η οποία μένει μόνιμα στη Βραζιλία. Από τότε, ο Luciano de Souza έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του και έχει αποκτήσει μια κορούλα από τον δεύτερο γάμο του.

 

Mc Daddy: Τι επάγγελμα έκανε πριν γίνει trapper;

Κάτι που δε γνωρίζουν πολύ, είναι πως ο νεαρός trapper πριν αποφασίσει να μπει στον χώρο της μουσικής, ήταν ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ενώ έμενε με τη μητέρα του στη Βραζιλία, ήρθε στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με το δημοφιλές άθλημα. Όμως, όπως φάνηκε, τον κέρδισε η μουσική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags