Facebook Pixel Survivor All Star: Σάλος στο Survivor - Διάσημη γυμνή στην παραλία - Έτρεχαν να φύγουν άνδρες της παραγωγής! (Vid)
Life
| 2023-03-05 14:56:00

Σάλος στο Survivor - Διάσημη γυμνή στην παραλία - Έτρεχαν να φύγουν άνδρες της παραγωγής! (Vid)

Sportdog Team
Σάλος στο Survivor - Διάσημη γυμνή στην παραλία - Έτρεχαν να φύγουν άνδρες της παραγωγής! (Vid)

Η κοπέλα ένιωσε αρκετά ελεύθερη και θέλησε να βούτηξε χωρίς το μαγιό της, μη υπολογίζοντας πως υπάρχει αρκετός κόσμος στη θάλασσα. Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιανός...

Μπορεί να ήταν υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα, σίγουρα όμως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα, αφού ξέρει πως κάνει… γκελ στον κόσμο και δεν κινδυνεύει να φύγει από τώρα.

Έτσι για μια ακόμα εβδομάδα τουλάχιστον, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα βρίσκεται στο νησί της Καραϊβικής και θα γεμίζει με χρήμα τους τραπεζικούς της λογαριασμούς με την παρουσία της και μόνο.

Άλλωστε και η ίδια με το καλημέρα, ανέβασε με τον δικό της τρόπο τα νούμερα τηλεθέασης, αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί και έχει γίνει viral εδώ και καιρό με τα σωματικά της προσόντα καθηλώνει για πλάκα το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά τους θαυμαστές της στα social media και ειδικά στο Instagram.

Επίσης, ο Γιώργος Λιανός, όπως θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, αποκάλυψε πως η Ευρυδίκη πήγε ημίγυμνη να κάνει μπάνιο στην παραλία και υποχρέωσε τους ανθρώπους της παραγωγής να υποχωρήσουν… ατάκτως!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 
Το έκανε ξανά η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor - "Τρέλανε" την κάμερα με αποκαλυπτικό μαγιό! (Vid)
 
 

Σέξι πλάνα πρόσφερε για άλλη μια φορά ο σκηνοθέτης του Survivor.

Έχουμε συνηθίσει την κάμερα να πέφτει πάνω στις όμορφες παρουσίες, ειδικά όταν εκείνες φορούν μαγιό και κάτι ανάλογο έγινε και με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Mπορεί κατά την είσοδό της στο παιχνίδι, η Κύπρια τραγουδίστρια, να ξέσπασε κατά του Μάριου Πρίαμου για τις εικόνες που είχε δει με τον ίδιο να φιλιέται με την Καρολίνα Καλύβα, τα πράγματα όμως όπως φαίνεται αλλάζουν.

Οι δύο τους έχουν έρθει ξανά κοντά και η ίδια δεν σταματάει να συζητάει για αυτόν. Κάπως έτσι η κάμερα την εντόπισε σε μία συζήτηση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όμως όλοι έμειναν στα μαγιό τους και ελάχιστοι έδωσαν προσοχή σε όσα είπαν!

Ιδού το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Το νέο ζευγάρι στο Survivor - Τους... τσάκωσαν σε ερωτικές στιγμές στο δάσος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι τα δύο πρόσωπα του Survivor All Star που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες. Μετά την άφιξη της τραγουδίστριας στον Άγιο Δομίνικο τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αρχίσει να αλλάζουν…

Όπως αποκάλυψε στο Πρωινό μας ο Νίκος Παρτσώλης, η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται πως συγχώρησε τον Μάριο Πρίαμο για όλα όσα έγιναν και είδαμε στις οθόνες μας με την Καρολίνα Καλύβα. Μάλιστα, οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι.

Ο Μάριος και η Ελευθερία περνούν κάποιες στιγμές απομονωμένοι από την υπόλοιπη ομάδα. Βέβαια, όταν πλησιάζουν οι κάμερες κινούνται πιο διακριτικά.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags