Γράφει ο Αγγελος Μενδρινός. 

Ο Ελληνάρας λοιπόν με την κάμερα στο χέρι βρίζει και απειλεί τους μετανάστες. Τους αποκαλεί παράνομους, βρίζει τη θρησκεία τους και γενικά κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τους εξαγριώσει.

Μετά από κανά δεκάλεπτο που τους βρίζει τρεις γυναίκες αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Του φωνάζουν αφού είναι υποχρεωμένες κι αυτές και τα παιδιά τους να ακούνε το υβρεολόγιό του.

Σκέφτηκα πολύ εάν έπρεπε να κάνω link στο βίντεο. Τελικά δεν το κάνω απλά για να μην αυξήσω την επισκέψιμότητα του τύπου στο youtube.
Όμως το θέαμα είναι τραγικό. Δεν είναι μόνο το IQ ραδικιού που έχει ο άνθρωπος. Άλλωστε ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είναι. Αυτό που εξοργίζει είναι ότι κι άλλοι ακολουθούν την ίδια επιθετική πολιτική. Κι επειδή γενικά τέτοιοι τύποι είναι θρασύδειλοι τα βάζουν με τους φουκαράδες μετανάστες που βρέθηκαν στην Ελλάδα κι αποφάσισαν να βγάλουν τίμα το ψωμί τους.

Θα τον γούσταρα τον τύπο εάν πήγαινε στους Σομαλούς στη Μενάνδρου που βγάζουν στο κλαρί 12χρονες και 14χρονες συμπατριώτισσες τους, εάν πήγαινε σε... δίφυλλους Γεωργιανούς που πουλάνε προστασία στα κέντρα της παραλίας, εάν πήγαινε σε Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών.

Θα μου πείτε στις περιπτώσεις αυτές μόνο τη κάμερα να σήκωνε θα τον έκλαιγαν οι δικοί του. Θα είχε γίνει μακαρίτης.

Και κάτι τελευταίο. Όλοι αυτοί οι σούπερ Ελληνάρες αν υπήρχε αιματολογική εξέταση θα έβγαιναν... σκάρτοι. Δεν είδατε τη πλάκα που έγινε με τον Κασιδιάρη. Σε δικό του ευρωπαϊκό σάιτ άρχισαν να γράφουν οι ομοϊδεάτες του ότι είναι πολύ... μελαχρινός για να είναι Ευρωπαίος!

Έτσι συνήθως συμβαίνει. Ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι...

Πηγή: pamesports.gr