Οταν καταπώς λέει η ίδια είχε πάθει ταυτόχρονα λοίμωξη του αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμονοθώρακα. Κι αν για τη διάσημη τραγουδίστρια αλλά και για τα εκατομμύρια των θαυμαστών της τέλος καλό, όλα καλά, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη. Το ανάλγητο ΣΔΟΕ ήταν η αιτία να μην εμφανιστεί στην προγραμματισμένη συναυλία του στην Ερέτρια. Ντροπή.
Δεν φτάνει που αυτή η άτιμη η Εφορία έχει γονατίσει κι έχει τσακίσει τους Ελληνες με τα χαράτσια, θέλει να τους στερήσει ό,τι τους απέμεινε. Μέχρι και τη διασκέδαση. Και υψηλής ποιότητας, μάλιστα. Ματαιώνει τις συναυλίες του Παντελίδη και κλείνει το μαγαζί που τραγουδάει ο Λευτέρης Πανταζής. Τι άλλα θα μας κάνουν ακόμα; Τι άλλο θα έχουν να δούνε τα μάτια μας;

Ταυτόχρονα, όμως, μια άλλη διάσημη Ελληνίδα, η Βίκυ Σταμάτη, έσπασε για μια ακόμα φορά τη σιωπή της. Υστερα από εννιά χρόνια αποκάλυψε ότι είχε διαφωνήσει έντονα με τον σύζυγό της Ακη Τσοχατζόπουλο. Δεν ήθελε να γίνει ο γάμος τους στο Παρίσι. Δεν ήθελε μεγαλεία και κοσμικότητες στο πολυτελέστατο αλλά και πανάκριβο «Four Seasons».

Ηθελε σαν σεμνή και ταπεινή επαρχιωτοπούλα να γίνει ο γάμος στην εκκλησία του χωριού της. Οπως ήταν το όνειρό της να πάει νυφούλα. Ο Ακης θέλησε να γίνει ο γάμος στο εξωτερικό για λόγους ασφαλείας και μόνο. Ούτε η Μάρθα Βούρτση να ήταν σε σενάριο ελληνικής ταινίας. Ταυτόχρονα είναι καταιγιστικές οι πολιτικές εξελίξεις.

Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο και όχι μόνο λόγω της άπνοιας που ανεβάζει τη θερμοκρασία. Μιλάμε για το πολιτικό θερμόμετρο και την αντιπαράθεση μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης. Πάντα, όμως, με ευπρέπεια και πολιτισμό. Οπως ταιριάζει στα χρηστά πολιτικά ήθη αλλά και στα δύο μεγάλα κόμματα: της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στάθης Παναγούλης, που δεν έχει πιάσει τράπουλα στα χέρια του, δεν ξέρει τι πάει να πει πράσινη τσόχα, μπερδεύει το επτά καρό με τον μπαλαντέρ. Δεν έχει πάρει ποτέ δανεικά (κι αγύριστα), δεν έχει βάλει ούτε μια γουλιά ουίσκι στο στόμα του, εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη: «Είναι καρνάβαλος, γελωτοποιός και ψυχοπαθής. Ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε καρνάβαλο και γελωτοποιό. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο (Δαφνί), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ζουρλομανδύα».

Αυτά έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Στάθης Παναγούλης, επιβεβαιώνοντας τα υψηλά στάνταρ και επίπεδα του πολιτικού διαλόγου στην Ελλάδα. Ο σύζυγος της Μανωλίδου δεν θέλησε να απαντήσει. Στην 381η, όμως, τηλεοπτική εμφάνισή του μέσα στο 2013 διευκρίνισε: «Μπορεί ο τόνος μου να ήταν ένα κλικ παραπάνω απ' ό,τι θα ήθελα, όχι αυτά που είπα». Στους εργαζόμενους, δηλαδή, ότι «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο». Ρίκο, ρίκο, ρίκοκο, όπως τραγούδαγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Κι ύστερα αποκαλούν αυτόν τον αυθεντικό δημοκράτη, ακροδεξιό. Ντροπή. Ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι υπερήφανος που ο Αδωνις Γεωργιάδης του κάνει τη χάρη να ασχολείται μαζί του. Αν δεν υπήρχε Αδωνις, ο Αντώνης Σαμαράς όφειλε να τον είχε ανακαλύψει. Αυτά.

Στο ποδόσφαιρο το αφεντικό τα ξέρει και τα κάνει όλα

ΣΙΓΑ που ο Αρβανιτίδης θα ρώταγε αυτόν τον Στεβάνοβιτς τι µεταγραφές θα κάνει στην οµάδα του. Οπως έχει πει, άλλωστε, ο αείµνηστος ιστορικός του ποδοσφαίρου, Νίκος Κανελλάκης, «ο πληρώνων έχει πάντα δίκιο». Ο Αρβανιτίδης ενδέχεται να µην ξέρει από πού προµηθεύονται τα τυριά και τα σαλάµια τα σούπερ µάρκετ του. Να µην ασχολείται τι σόι λάδι έχουν µέσα οι ντενεκέδες που πουλάνε τα µαγαζιά του. Υπάρχουν άλλοι αρµόδιοι γι' αυτήν τη δουλειά. Δεν είναι για αυτές τις ψιλοδουλειές το αφεντικό. Οταν µιλάµε όµως για ποδόσφαιρο, το αφεντικό τα ξέρει και τα κάνει όλα.

Και πώς πρέπει να παίζει η οµάδα και ποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να ξεκινάνε και ποιες αλλαγές πρέπει να γίνονται κατά τη διάρκεια του µατς. Πολύ περισσότερο το αφεντικό ξέρει να κάνει µεταγραφές. Κι αν στο φινάλε δεν τα έκανε όλα αυτά, δεν θα υπήρχε και κανένας λόγος να ασχοληθεί µε το ποδόσφαιρο. Γι' αυτό πληρώνει ο Αρβανιτίδης στη Βέροια. Για να µπορεί να αποφασίζει. Και να εκτελούν οι προπονητές. Κι αυτό γίνεται χρόνια τώρα. Αλυσίδα σούπερ µάρκετ έχει ο Αρβανιτίδης, αλλά τι διαφορά έχουνε η γραβιέρα Νάξου µε τη γραβιέρα Κρήτης και τη γραβιέρα Αµφιλοχίας, δεν ξέρει. Να κάνει, όµως, τις µεταγραφές του Οικονόµου και του Σιόντη ξέρει και µε το παραπάνω.

Με φλερτάρουν αν και ξέρουν ότι είµαι παντρεµένη.
- Βίκυ Χατζηβασιλείου

Oι παίκτες της είχαν τα κουράγια να τρέξουν, ενώ του ΠΑΟΚ δεν µπορούσαν ούτε να περπατήσουν

ΦΤΑΙΕΙ ο διαιτητής που δεν έδωσε το πέναλτι στην ανατροπή του Στοχ (φωτό), ενώ στο πρώτο γκολ της Σάλκε είχε προηγηθεί χέρι. Φταίει ότι το γήπεδο ήταν άδειο. Τρίχες κατσαρές. Ο ΠΑΟΚ έφτασε µια ανάσα πριν από τη µεγάλη πρόκριση και την έχασε στις λεπτοµέρειες. Τρίχες κατσαρές, επαναλαµβάνει η ταπεινότητά µου. Πράγµατι, ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά. Οταν ισοφαρίζεις σε 2-2, παίζεις εντός έδρας κι ο αντίπαλός σου µε δέκα, είσαι πολύ κοντά στο να κερδίσεις. Οχι όµως δεν έκανε το 3-2 ο ΠΑΟΚ, αλλά έχασε κι από πάνω. Κι έχασε επειδή η Σάλκε ήταν καλύτερη οµάδα. Εχασε επειδή, παρά το γεγονός ότι η Σάλκε έπαιζε από το 64' µε παίκτη λιγότερο, έτρεχε πολύ παραπάνω.

Οσο πέρναγε η ώρα, αντί να κουράζεται η οµάδα που έπαιζε µε δέκα, αγκοµαχούσε η οµάδα που έπαιζε µε έντεκα. Είχε ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ να κάνει την ολική ανατροπή, έχοντας απέναντί του µια τραγική άµυνα. Με κακή άµυνα, όµως, η Σάλκε και µε δέκα παίκτες για µισή ώρα ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Αυτή είχε µπει καλύτερα στο µατς, ζήτησε στο πρώτο ηµίχρονο το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση και το έβαλε. Ο ΠΑΟΚ στα 45 πρώτα λεπτά δεν υπήρχε. Εδειξε κάτι στη συνέχεια, αλλά κάθε φορά που ισοφάριζε η Σάλκε ξανάπαιρνε κεφάλι. Ο ΠΑΟΚ ήθελε το γκολ, όταν το µατς είχε γίνει 2-2, αλλά το γκολ το έβαλε η Σάλκε. Και το έβαλε η Σάλκε επειδή οι ποδοσφαιριστές της είχαν τα κουράγια να τρέξουν, ενώ του ΠΑΟΚ δεν µπορούσαν ούτε να περπατήσουν.

Με κακή άµυνα η Σάλκε και µε δέκα παίκτες για µισή ώρα ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πόσοι τρέχουν να προλάβουν για βοηθοί του Αρβανιτίδη στη Βέροια;