Facebook Pixel Μπήκες. Έκλεισες. Κέρδισες!
| 2014-03-07 17:36:00

Μπήκες. Έκλεισες. Κέρδισες!

Μπήκες. Έκλεισες. Κέρδισες!

Κι όμως! Υπάρχει εταιρία που μέσα από μια απλή διαδικασία, σου ...πληρώνει μέρος της διαμονής σου σε όποια πόλη του πλανήτη ταξιδέψεις!

Κι όμως! Υπάρχει εταιρία που μέσα από μια απλή διαδικασία, σου ...πληρώνει μέρος της διαμονής σου σε όποια πόλη του πλανήτη ταξιδέψεις! Κάνε κλικ για να πειστείς...

Η AirFastTickets, μέσα από ακόμα μία πρωτοποριακή της καμπάνια, με κάθε έκδοση αεροπορικού εισιτηρίου, προσφέρει έκπτωση 40 ευρώ για τη διαμονή σου!

Τι πρέπει να κάνεις; Μια πολύ απλή διαδικασία που ξεκινά από μια επίσκεψη στο airfasttickets.gr. Από εκεί και πέρα όλα είναι απλά.

Επιλέγεις την πτήση, κάνεις κράτηση, λαμβάνεις αυτομάτως ένα e-mailστον οποίο περιέχεται ένας κωδικός έκπτωσης για κράτηση ξενοδοχείου και ...νάτο το δωμάτιο 40 ευρώ φθηνότερο!

Το μόνο ...δύσκολο είναι η επιλογή προορισμού τελικά, καθώς η AirFastTickets σε ταξιδεύει παντού. Ο sportdog, πάντως, μπορεί να βοηθήσει. Με μια βόλτα στις σελίδες του, μπορείτε να δείτε πού αγωνίζονται το επόμενο διάστημα οι αγαπημένες σας ομάδες και να τις ακολουθήσετε. Καλή ιδέα, ε;

Καλή ιδέα και με την AirFastTickets ...φθηνότερη! Καλά ταξίδια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags