Facebook Pixel Με τον …έρωτά σου στην Ανδαλουσία!
| 2014-03-21 13:30:00

Με τον …έρωτά σου στην Ανδαλουσία!

Με τον …έρωτά σου στην Ανδαλουσία!

Έχεις υποσχεθεί στην αγαπημένη σου ένα ταξιδάκι, ωστόσο αυτή την περίοδο σε απασχολεί περισσότερο η δύσκολη μάχη που δίνει ο Ολυμπιακός για πρόκριση στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα; Ο sportdog δίνει και πάλι τη λύση!

Τα πράγματα είναι απλά, καθώς με ένα ταξιδάκι με τα οικονομικά πακέτα που μόνο η airfasttickets μπορεί να προσφέρει, μπορείς να χαρείς και να ικανοποιήσεις και τις δυο αγάπες σου:
1) Τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Πέμπτη 27 Μαρτίου παίζει καθοριστικό παιχνίδι με τη Μάλαγα στην Ισπανία για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα και...

2) Τον έρωτα της ζωής σου, που θα μπορέσει να απολαύσει ένα ονειρικό ταξίδι σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του ισπανικού Νότου!

Airfasttickets, λοιπόν, και φύγαμε για Μάλαγα, μια υπέροχη πόλη χτισμένη δυτικά του ποταμού Γουαδαλόρθε, που μαζί με τη Σεβίλη είναι οι διασημότερες πόλεις της Ανδαλουσίας. Παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ισπανίας, είναι περισσότερο γνωστή ως η πόλη που γέννησε τον κορυφαίο ζωγράφο Πάμπλο Πικάσο, ενώ οι λάτρεις του σινεμά τη γνωρίζουν και ως γενέτειρα του διάσημου Λατίνου σταρ Αντόνιο Μπαντέρας.

Εννοείται πως ο Πικάσο είναι σημείο αναφοράς για την πόλη. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το έργο του μεγάλου Ισπανού καλλιτέχνη στο ομώνυμο μουσείο "Museo Picasso", το οποίο στεγάζεται στο Palacio de Buenavista και περιλαμβάνει 155 έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, σχεδίου, κεραμικής και γραφιστικής. Επίσης, κατά τον περίπατο στο "Centro Histórico" (ιστορικό κέντρο) της Μάλαγα, μπορείτε να επισκεφθείτε και το σπίτι του Πάμπλο Πικάσο.

Στο "Centro Histórico" θα δείτε επίσης το άγαλμα του σπουδαίου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, την ιστορική εκκλησία του San Juan και το επισκοπικό παλάτι, ενώ αυτή η περιοχή ευνοεί τις αγορές σας και προσφέρει εξαιρετικό φαγητό με την υπογραφή της ανδαλουσιανής κουζίνας. Δοκιμάστε οπωσδήποτε pescaíto frito (τηγανητό ψάρι) και το περίφημο gazpacho της Ανδαλουσίας (κρύα σούπα λαχανικών) και γευτείτε τα γλυκά κρασιά της περιοχής, όπως και το ρούμι της.

Αν ο καιρός είναι καλός, μια βόλτα στην Costa del Sol θα σας αποζημιώσει, ενώ αν ως φίλαθλος δεν αρκεστείτε στο παιχνίδι μπάσκετ Μάλαγα - Ολυμπιακός, περάστε μια βόλτα και από το γήπεδο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας (Estadio de la Rosaleda), η οποία αγωνίζεται στην ισπανική Primera Division.

Τι θα κοστίσει το ...ειδυλλιακό ταξιδάκι στη Μάλαγα; Αν κρίνουμε από τα εισιτήρια και τη διαμονή που μπορεί να σας εξασφαλίσει η airfasttickets, ξεκινάτε από πολύ οικονομική βάση. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε εσείς, με τις ...αγάπες σας!

Εμείς απλά σας δείχνουμε το δρόμο, ο οποίος ξεκινά πάντα από την ίδια διεύθυνση: www.airfasttickets.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags