Facebook Pixel Παντρεμένος μπαμπάς ανακαλύπτει ότι είναι gay
| 2014-05-29 23:20:00

Παντρεμένος μπαμπάς ανακαλύπτει ότι είναι gay

Παντρεμένος μπαμπάς ανακαλύπτει ότι είναι gay

Χωρίς να πει ούτε μια λέξη, απλώς γράφοντας πάνω σε ένα παιδικό πίνακα φράσεις που συνοψίζουν την ιστορία μιας ζωής, ο 25χρονος Μπεν Χόμπσον, δημιούργησε ένα συγκινητικό, όσο και αληθινό βίντεο.

Θέμα της ο εαυτός του, ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησε να κρύψει κι από τον ίδιο, αυτό που πραγματικά ήταν.

Στο βίντεο, ο Χόμπσον μοιράζεται την ιστορία του, την ιστορία ενός παντρεμένου πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι είναι ομοφυλόφιλος. Η περιγραφή ξεκινά από έξι χρόνια πριν, τον θάνατο της μητέρας του, που ακολουθήθηκε από ένα γάμο και την άμεση έλευση στον κόσμο δύο παιδιών.

Ο Χόμπσον παραδέχεται πως είχε αυτό που χαρακτηρίζεται ως η «τέλεια οικογένεια». Μόνο που ο ίδιος έπινε, μέρα με τη μέρα έπινε και περισσότερο. «Επινα για να πνίξω τα συναισθήματά μου» σημειώνει στο βίντεο.

Μέχρι που αποφάσισε να κόψει το ποτό και κατάλαβε ότι τα αισθήματα του ήταν αυτά ενός gay άντρα. «Το είπα στην οικογένειά μου, στη γυναίκα και στα παιδιά μου» εξηγεί απλά και καταλήγει: «Συνήθιζα να πιστεύω πως πρέπει να πίνω για να μπορώ να είμαι χαρούμενος. Αποδείχτηκε πως απλώς πρέπει να είμαι ο εαυτός μου…».

Πηγή: TheToc.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags