Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις με τους δανειστές - Νέα... δισεκατομμύρια στην πλάτη μας
| 2017-03-30 15:18:00

Ραγδαίες εξελίξεις με τους δανειστές - Νέα... δισεκατομμύρια στην πλάτη μας

Ραγδαίες εξελίξεις με τους δανειστές - Νέα... δισεκατομμύρια στην πλάτη μας

«Έχει γίνει πρόοδος», υποστήριξε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές για τη δεύτερη Αξιολόγηση, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι ο χρόνος για την επίτευξη τεχνικής συμφωνίας έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα.

Την ίδια ώρα, ο κ. Ντάισελμπλουμ ανέφερε πως η επόμενη δόση προς την Ελλάδα θα ανέρχεται περίπου στα 7 δισ. ευρώ. Πρόοδο στις διαπραγματεύσεις διαπιστώνει και η Κομισιόν, η οποία διά της εκπροσώπου της επανέλαβε πως ζητούμενο όλων των πλευρών είναι να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, μιλώντας σε Ολλανδούς βουλευτές στη Χάγη, ο κ. Ντάισελμπλουμ δήλωσε πως αν και έχει επιτευχθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο Staff Level Agreement ανάμεσα στην Αθήνα και τους δανειστές. Με αυτόν τον τρόπο, ο επικεφαλής του Eurogroup απάντησε στο χθεσινό δημοσίευμα του Reuters, σύμφωνα με το οποίο οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα και είχαν καταλήξει σε προκαταρκτική συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags