Facebook Pixel Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Τι γράφουν στη Βραζιλία για Λουτσιάνο και Παναθηναϊκό!
| 2017-07-11 07:15:00

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Τι γράφουν στη Βραζιλία για Λουτσιάνο και Παναθηναϊκό!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Τι γράφουν στη Βραζιλία για Λουτσιάνο και Παναθηναϊκό!

Ο 24χρονος άσος βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

«Η Κορίνθιανς βλέπει προς Ελλάδα, ο Λουτσιάνο απομακρύνεται από τη Μποταφόγκο» αναφέρει ρεπορτάζ της «Lance» και συμπληρώνει: «Ο επιθετικός έχει ακόμα συμβόλαιο με την Κορίνθιανς, η οποία δέχτηκε μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό της Ελλάδας».

Το δημοσιεύμα συμπληρώνει στη συνέχεια ότι... «ο επιθετικός Λουτσιάνο, που έχει ακόμη συμβόλαιο με την Κορίνθιανς μέχρι το τέλος της σεζόν (σ.σ. στη Βραζιλία) πρόκειται να πωληθεί στον Παναθηναϊκό. Η Κορίνθιανς ανέλυσε την πρόταση του ελληνικού συλλόγου και ελπίζει να ολοκληρώσει τη συμφωνία άμεσα.

Ο Λουτσιάνο ήταν στα ραντάρ της Μποταφόγκο που εμφανίζονταν αισιόδοξη ότι θα τον αποκτήσει. Ωστόσο τα εμπλεκόμενα μέρη στα δικαιώματα του παίκτη διαφώνησαν στο οικονομικό σκέλος.

Ο 24χρονος δέχτηκε επίσης πρόταση από την Αλ Γκαραφά του Κατάρ, πέραν του ενδιαφέροντος της Κρουζέιρο, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν ολοκληρώθηκαν.

Η Κορίνθιανς έχει το 25 % των δικαιωμάτων του Λουτσιάνο και εάν αποδειχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού επιθυμεί να διατηρήσει το ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

Ο Λουτσιάνο αποκτήθηκε από την Κορίνθιανς το 2014, αγωνίστηκε σε 93 ματς και σκόραρε 24 γκολ. Πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στην ισπανική Λεγκανιές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags