Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πιο περίεργα κατοικίδια αθλητών - Γιατί έχεις έναν αλιγάτορα στο σαλόνι σου; (ΦΩΤΟ)
| 2020-08-14 22:56:00

Τα πιο περίεργα κατοικίδια αθλητών - Γιατί έχεις έναν αλιγάτορα στο σαλόνι σου; (ΦΩΤΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τα πιο περίεργα κατοικίδια αθλητών - Γιατί έχεις έναν αλιγάτορα στο σαλόνι σου; (ΦΩΤΟ)

Η ζωή των αθλητών μοιάζει τις περισσότερες φορές λαμπερή, άνετη και ιδιαιτέρως ευχάριστη, ωστόσο πολλές φορές η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Πολύ συχνά χρειάζεται να μείνουν μόνοι τους, χωρίς την οικογένειά τους και φίλους, σε μια άγνωστη για αυτούς πόλη για μέρες, εβδομάδες ίσως και μήνες. Γι’ αυτό είναι σύνηθες να βλέπουμε, ειδικά μέσω των social media πλέον, πως πολλοί εξ αυτών, να έχουν για παρέα το αγαπημένο τους κατοικίδιο!

Γίνεται ο καλύτερός τους φίλος, αυτός που θα τους περιμένει στο σπίτι πάντα, θα χαίρεται μαζί τους και θα είναι εκεί να τους φτιάχνει τη διάθεση. Μπορεί να είναι ένας σκύλος, μία γάτα, ενίοτε και ένας παπαγάλος. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις αθλητών με διαφορετικές προτιμήσεις όσον αφορά τα κατοικίδια. Πιο ιδιαίτερες, πιο εκκεντρικές, μάλλον και λίγο πιο… τρελές για κάποιους. Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε στο σαλόνι σας μία τίγρη, ένα άλογο ή ένα μικρό αξιαγάπητο γουρουνάκι;

Ας δούμε τα πιο περίεργα κατοικίδια που έχουν αθλητές!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι γνωστός και για τα φιλοζωικά του αισθήματα, ωστόσο όταν ήταν ακόμα στη Μίλαν, είχε κάνει μια πρωτότυπη επιλογή κατοικίδιου αγοράζοντας ένα... γουρουνάκι!

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και νυν της Ίντερ, Αρτούρο Βιντάλ, επίσης φημίζεται για τον περίεργο χαρακτήρα του. Απολύτως λογικό λοιπόν να έχει για κατοικίδιο ένα άλογο!

Λάτρης των αλόγων ήταν όμως και ο Κλαούντιο Πιζάρο…

Ιδιαίτερα και η επιλογή του Μέμφις Ντεπάι για το κατοικίδιο, καθώς έχει δίπλα του τα τελευταία χρόνια ένα λιονταράκι. Μάλιστα, ο Ολλανδός επιθετικός το αγαπάει τόσο πολύ, που έχει κάνει κι ένα τεράστιο τατουάζ στην πλάτη του με λιοντάρια.

Μία τίγρη είχε για κατοικίδιο πριν μερικά χρόνια ο Κάρλος Τέβεζ. Μάλιστα, η φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει, με τον ίδιο να ποζάρει δίπλα της, είχε προκαλέσει και αρκετές αντιδράσεις από φιλοζωικές εταιρείες. Καλύτερο να βρει ένα σκυλάκι ο Αργεντινός την άλλη φορά!

Ο Τέο Γουόλκοτ επίσης κάνει τη διαφορά, καθώς σε αντίθεση με πολλούς ανθρώπους που τα φοβούνται, αυτός λατρεύει τα φίδια του. Τα αγκαλιάζει, τα βάζει πάνω του και τα βγάζει και βόλτες.

Βέβαια, ξεχωριστή θέση στη λίστα μας έχει ο αγαπημένος Καρμέλο Άντονι. Ο θρύλος του NBA ξέφυγε από τα καθιερωμένα και έκανε μία ξεχωριστή επιλογή σε κατοικίδιο. Ούτε γάτα, ούτε σκύλο, ούτε χρυσόψαρο. Για παρέα έχει δίπλα του μία καμήλα!!!

Θα μπορούσατε να ζείτε σε ένα σπίτι μαζί με έναν αλιγάτορα; Κι όμως, ο πρώην παίκτης του NFL Λούις Ντέλμας, το έκανε. Για κάποια χρόνια είχε μαζί του έναν αξιολάτρευτο… κροκόδειλο. Πλέον δεν ζει μαζί του, καθώς μεγάλωσε, δεν χωρούσε και σωστά αποφάσισε να τον δώσει σε κάποιο πάρκο ζώων, που θα μπορούσαν να το φροντίζουν.

Όπως καταλάβατε λοιπόν, δεν έχει σημασία αν το κατοικίδιο σας θα είναι ένας γλυκός σκύλος, μία άτακτη γάτα, ένας φωνακλάς παπαγάλος ή ένα μικρό λιονταράκι. Θα πρέπει να το προσέχετε, να το φροντίζετε και να το αγαπάτε, γιατί αυτό θα είναι πάντα εκεί για εσάς, στα εύκολα και στα δύσκολα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags