Facebook Pixel Μια διοίκηση υπό παραίτηση αποφασίζει για το αύριο της;
| 2011-11-11 23:40:00

Μια διοίκηση υπό παραίτηση αποφασίζει για το αύριο της;

Μια διοίκηση υπό παραίτηση αποφασίζει για το αύριο της;

O κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο αναφορικά με τα οικονομικά. Σε μια στιγμή μάλιστα που όλα είναι στον αέρα, ο κ. Νοτιάς θα πρέπει να σύντομα να βρει μια λύση. Γράφει ο Κώστας Μιαούλης.

Βέβαια, τέτοια δεν μπορεί να έρθει μόνο από έναν κι έτσι τόσο ο κ. Παππάς που θέλει να απεμπλακεί πάση θυσία, αλλά και οι υπόλοιποι της ομάδας του 2004,έχουν χρέος να κάνουν κάτι επειγόντως, τουλάχιστον για να την κάλυψη των τρεχόντων υποχρεώσεων.

Η ΠΑΕ που περίμενε μια οικονομική ανάσα αυτές τις μέρες από ένα μέτωπο, θα πρέπει να… περιμένει κάποιες μέρες ακόμα και αυτός είναι ο λόγος που δεσμεύτηκε για πληρωμές, αλλά την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, όλα αυτά έχουν κι ένα όριο μιας και η ομάδα σύντομα δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.

Όλοι οι οπαδοί της ομάδας έχουν απαιτήσεις. Αλλά πλέον και γι’ αυτούς το γήπεδο μάλλον αποτελεί πολυτέλεια, ειδικά σε μια εποχή που η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο. Γι’ αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη, να συνέλθει ποδοσφαιρικά το τμήμα, ώστε στη συνέχεια και με δεδομένο και το πιο βατό πρόγραμμα, να δώσει τουλάχιστον με την απόδοση της, ένα κίνητρο στους «Ενωσίτες» να πάνε στο γήπεδο, αν και αυτό πλέον για τον κόσμο είναι πολυτέλεια.

Νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για την παρουσία εκπροσώπων εξουσιοδοτημένων από ενδιαφερόμενη εταιρεία για να πάρουν την πλειοψηφία των μετοχών της ΑΕΚ. Βέβαια με τόσα που έχουν ακούσει οι φίλοι της ομάδας, πλέον είναι δύσπιστοι σε οποιαδήποτε τέτοια είδηση. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν αυτοί που διοικούν, αν θέλουν να επιτευχθεί τελικά κάποια συμφωνία, είναι να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Κατανοώ ότι μέσα στην αγωνία τους να μην εκτίθενται άλλο στην κοινή γνώμη και να νιώσουν πως σιγά-σιγά φεύγει το βάρος από πάνω τους, βιάζονται. Αυτή η βιασύνη όμως στο να βγάζουν προς τα έξω ανακρίβειες ή καταστάσεις που δεν υφίστανται, τουλάχιστον όπως τις περιγράφουν, μειώνουν και τις πιθανότητες να πετύχουν οποιαδήποτε συμφωνία.

Αυτό που με παραξενεύει και δεν το βλέπω με καθόλου καλό μάτι, είναι κάτι που είχα αναφέρει και πρόσφατα. Πως μια παραιτημένη διοίκηση, που το βέβαιο είναι πως από το μοναδικό αυτή τη στιγμή χρηματοδότη, δεν απολαμβάνει καμία εμπιστοσύνη, μπορεί να διαπραγματεύεται το αύριο της ΑΕΚ. Για το σε ποια χέρια θα καταλήξει την επόμενη μέρα η ΠΑΕ, αν υποθέσουμε ότι θα βρεθεί αγοραστής, τον τελευταίο λόγο θα πρέπει να έχει συνολικά η ομάδα του 2004. Γιατί απ’ ότι φαίνεται το μόνο που ενδιαφέρει τελικά τους πάντες, είναι πως θ’ απαλλαγούν από τον… βραχνά της ομάδας και διόλου δεν τους ενδιαφέρει που θα καταλήξει.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags