O Αμλετ διαπίστωνε με έκπληξη και οργή πως "κάτι σάπιο συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας" και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής βαδίζει στα χνάρια του και αποφαίνεται το αυτονόητο: πράγματι, κάτι σάπιο συμβαίνει και στο βασίλειο του Αρη!

Θα ήταν ιστορικώς ορθότερο να γράψω ότι κάτι σάπιο συμβαίνει στην αυτοκρατορία, αλλά από τότε που ο Αρης βρισκόταν στο θρόνο του και εξουσίαζε το ελληνικό μπάσκετ έχουν περάσει ακριβώς είκοσι χρόνια και στο μεταξύ δεν φτάνει που τον πέρασαν ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ (για να αναφέρω τις τέσσερις ομάδες οι οποίες κατέκτησαν έκτοτε τους τίτλους), αλλά χθες του βγήκαν με φλας και τα κοριτσάκια!

Εκεί δηλαδή που το Αρης τα 'χε χύμα στη Δράμα, του 'ρθαν και τσουβαλάτα από την 81η σερί νίκη του Αθηναϊκού και αυτό το Σάββατο θα μνημονεύεται στα χρονικά της ομάδας ως ημέρα πένθους!

Ο Αρης γνώρισε χθες την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμα ματς της Α1, βρίσκεται καταποντισμένος στην εσχατιά της βαθμολογίας, αλλά τουλάχιστον ελπίζει πως τα δυο επόμενα Σαββατοκύριακα θα είναι καλύτερα: στην πέμπτη αγωνιστική υποδέχεται τον (ισόβαθμό του, με 0-4) Ικαρο και στην έκτη έχει ρεπό!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr