Facebook Pixel Πρέπει να παίξει μπάλα ο Νοτιάς
| 2011-11-17 18:15:00

Πρέπει να παίξει μπάλα ο Νοτιάς

Πρέπει να παίξει μπάλα ο Νοτιάς

Οι μέρες κυλάνε δίχως να βρίσκεται λύση στο αδιέξοδο, οι ποδοσφαιριστές πλέον εκδηλώνουν την προφανή αγωνία τους για το μέλλον της ομάδας και κατ’ επέκταση το δικό τους. Γράφει ο Κώστας Μιαούλης.

Κάθε ενδιαφέρον που γράφεται και ακούγεται είναι φιλολογικό και το χειρότερο είναι πως και οι ίδιοι οι οπαδοί της «Ένωσης», πλέον δεν πιστεύουν το παραμικρό και η ομάδα απαξιώνεται ολοένα και περισσότερο.

Ο Νίκος Νοτιάς είναι πλέον εκείνος που οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες για να βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Είναι ο μόνος που έχει κάτι να χάσει, από τη στιγμή που έχει δημιουργήσει με τα χρήματα του, ένα αθλητικό κέντρο το οποίο όμως δεν μπορεί να μετατρέψει σε κάτι διαφορετικό. Είναι εκείνος που αντί να έχει αυτόν τον παθητικό ρόλο και να εμπιστεύεται ώστε να βρεθεί νέος επενδυτής ή έστω να βρεθεί κάποιος που θα μοιραστεί το βάρος μαζί του, αν και το τελευταίο δείχνει πολύ δύσκολο και κουβέντα γίνεται, όπως λέει η ΠΑΕ για το πλειοψηφικό πακέτο. Για μένα, η περίπτωση να βρεθεί συμπαίκτης μοιάζει πιο βατή πάντως, αν και ο ίδιος αποφασίσει να παραμείνει και να εξακολουθήσει να χρηματοδοτεί την ομάδα.

Ο επιχειρηματίας από την Χίο, είναι εκείνος που έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα απ’ όλους και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να μην αναγνωρίζει. Επίσης είναι ο μοναδικός που αυτή τη στιγμή έχει απομείνει να προσπαθεί να βρει μιαν άκρη, από την ώρα που και ο Παππάς αποτραβήχτηκε. Ωστόσο οφείλει για τον εαυτό του πρώτα απ’ όλα, αλλά και για να υπερασπιστεί την επένδυση που έχει κάνει με το προπονητικό κέντρο, να βρει ο ίδιος την επόμενη ημέρα, από τη στιγμή που και για reunion δεν υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση. Τουλάχιστον εκείνος που έβαλε τα περισσότερα χρήματα οφείλει να βρει την επόμενη ημέρα για την ΑΕΚ, δίχως να περιμένει από μια διοίκηση που έχει παραιτηθεί να ψάχνει για επενδυτή.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags