Facebook Pixel Δεν έχει άδικο ο Σάββας!
| 2011-12-17 01:15:00

Δεν έχει άδικο ο Σάββας!

Δεν έχει άδικο ο Σάββας!

Επειδή οι γονείς μου όταν ήμουν μικρός μου έμαθαν να βοηθώ τους ηλικιωμένους κι επειδή έχει μπει μέσα μου το πνεύμα των Χριστουγέννων, απόψε θα προσφέρω τις πολύτιμες υπηρεσίες μου στον μπάρμπα-Σάββα, για να μην παιδεύεται μονάχος να βρει τις αδικίες που συντελέσθηκαν σε βάρος του ...Ολυμπιακού στο ματς Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 3-1. O Miltos ο νταλικέρης σχολιάζει...

Λοιπόν, έχουμε και λέμε...
1) Όταν ο Πιπίνης γύρισε την μπάλα πίσω, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι στην περιοχή του θα βρισκόταν ο τερματοφύλακας της ομάδας του. Οπότε, κακώς ο Σιδηρόπουλος έδωσε έμμεσο φάουλ όταν μπλόκαρε την μπάλα ο τερματζής του Αστέρα, στη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού. Πίσω τη γύρισε την μπάλα ο άνθρωπας, όχι στον τερματζή που πήγε και θρονιάστηκε στην περιοχή...

2) Ο μπάρμπα-Σάββας μπορεί να καταγγείλει τον Παναθηναϊκό στην επιθεώρηση εργασίας για επαγγελματική εκμετάλλευση ανηλίκου, επειδή ο Καπίνο δεν έχει κλείσει τα 18.

3) Ο Καπίνο, με τη σειρά του, φαίνεται πως δεν έχει πάρει σωστές βάσεις από την οικογένειά του, επειδή αρνήθηκε το γκολ δύο φορές σε έναν ηλικιωμένο άνθρωπο όπως ο Σολάκης. Ασέβεια που πρέπει να τιμωρηθεί!

4) Ο μπάρμπα-Σάββας οφείλει να καταγγείλει τον Αστέρα ως «παράρτημα του Παναθηναϊκού», καθότι φέτος ο -πρώην;- «Μποροθρύλος» έχει εξελιχθεί σε «Μποροζέλας», κερδίζοντας τον Ολυμπιακό και χάνοντας από τον Παναθηναϊκό.

5) Ο Σιδηρόπουλος έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Ολυμπιακό, επειδή δεν έδωσε πέναλτι στον Λέτο ώστε να έχει λόγο να μιλάει για βουτιές ο μπάρμπα-Σάββας. Μπορεί αυτή τη φορά ο Λέτο να μην έπεσε στην περιοχή, ωστόσο ο Σιδηρόπουλος όφειλε ...να το δώσει!

Έξι δεν έχω βρει ακόμα, αλλά υπόσχομαι να ξαναδώ το βίντεο και να βγάλω, όχι από τη μύγα ξίγκι, αλλά από το κουνούπι πανσέτες και μπονφιλέ.

Πάντως, μετά από τη δίωρη ποδοσφαιρική ...πανδαισία που μου πρόσφερε ο αγώνας του Παναθηναϊκού και ενώ μέσα μου -βαθιά, πολύ βαθιά- επικρατεί ...κολλύριο ενθουσιασμού για το θέαμα που παρακολούθησα (δεν εκδηλώνομαι για να μην εκτεθώ), έχω και μια απορία: πώς είναι δυνατόν να κάνει πρωταθλητισμό μια ομάδα που ξεκινά με λιγότερους από 11 και μάλιστα προσφέρει κατά τη διάρκεια των αγώνων παίκτες στον αντίπαλο;

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags