Facebook Pixel Τζορτζ Σόρος: "Ντου" από Έλληνα αναλυτή! Μόνο οι Ινδοί τον ξεμπρόστιασαν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-03-04 23:42:00

"Ντου" από Έλληνα αναλυτή στον Σόρος! Μόνο οι Ινδοί τον ξεμπρόστιασαν (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
"Ντου" από Έλληνα αναλυτή στον Σόρος! Μόνο οι Ινδοί τον ξεμπρόστιασαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι διεθνής σπεκουλαδόρος που έχει φέρει την καταστροφή σε οικονομίες αρκετών χωρών.

Επίθεση στον Τζορτζ Σόρος έκανε ο Σάββας Καλεντερίδης! Ο στρατηγικός αναλυτής χαρακτήρισε τον επιχειρηματία διεθνή σπεκουλαδόρο, με αφορμή την επίθεση που του εξαπέλυσε ο Ινδός Υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας.

"Είναι γέρος, πλούσιος, δογματικός και επικίνδυνος", ανέφερε ο Ινδός πολιτικός με τον Καλεντερίδη να σιγοντάρει. "Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Ινδοί και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους", ανέφερε.

Το ρεπορτάζ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας δήλωσε πως ο κόσμος χρειάζεται να γίνει μια συζήτηση για τη δημοκρατία, χαρακτηρίζοντας τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Τζορτζ Σόρος «γέρο, πλούσιο, δογματικό και επικίνδυνο».

Σε μια ομιλία πριν από τη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Σόρος επέκρινε την Πέμπτη τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι λέγοντας ότι η Ινδία ήταν δημοκρατία αλλά ο Μόντι δεν είναι δημοκράτης.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσανκάρ σε συνέδριο στο Σίδνεϊ το Σάββατο υπογράμμισε ότι τα σχόλια του Σόρος ήταν τυπικά μιας «ευρωατλαντικής άποψης».

«Είναι ηλικιωμένος, πλούσιος, δογματικός και επικίνδυνος. Όταν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοιες απόψεις και τέτοιους οργανισμούς επενδύουν πραγματικά πόρους στα αφηγήματά τους, ξέρουμε καλά τι συμβαίνει» ανέφερε και πρόσθεσε πως «είμαστε μια χώρα που πέρασε από την αποικιοκρατία, γνωρίζουμε τους κινδύνους που προκύπτουν όταν υπάρχει εξωτερική παρέμβαση».

«Μας ανησυχεί» σημείωσε αλλά οι ψηφοφόροι της Ινδίας αποφάσισαν «πώς πρέπει να λειτουργεί η χώρα», συμπλήρωσε σύμφωνα με το Reuters.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags