Facebook Pixel Ένα αγριολούλουδο καθιστά μία περιοχή πόλο έλξης για τουρίστες τον Ιούλιο
| 2023-07-18 12:04:00

Ένα αγριολούλουδο καθιστά μία περιοχή πόλο έλξης για τουρίστες τον Ιούλιο

Sportdog Team
Ένα αγριολούλουδο καθιστά μία περιοχή πόλο έλξης για τουρίστες τον Ιούλιο

Το λούπινο ξεχωρίζει με το αξιοσημείωτο μήκος λουλουδιών και τα ελκυστικά του χρώματα, καθιστώντας το ένα σημαντικό πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Ο παγκοσμίου φήμης τουριστικός προορισμός Γκουλμάργκ στο Τζαμού και Κασμίρ, είναι τώρα  μάρτυρας της αύξησης των επισκεπτών και των επηρεαστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η άνθηση του λούπινου αγριολούλουδος βρίσκεται στο επίκεντρο. Από τα μέσα Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου, το Γκουλμάργκ στολίζεται με ένα ζωντανό χαλί από λουλούδια λούπινου, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα μοβ, ροζ και λευκών αποχρώσεων.

Ο Γκουλζάρ Αχμάντ, ένας ντόπιος, εξέφρασε τις παρατηρήσεις του, δηλώνοντας: "Από τότε που ξεκίνησε η ανθοφορία, οι τουρίστες έχουν αιχμαλωτιστεί από την ομορφιά των λουλουδιών του λούπινου, ξεπερνώντας ακόμη και τα διάσημα πάρκα. Τα σημεία όπου το λούπινο αναπτύσσεται φυσικά έχουν γίνει πολυσύχναστα αξιοθέατα, με εκατοντάδες ανθρώπους συρρέουν για να παρακολουθήσουν τη ζωντανή κουβέρτα με λουλούδια Λούπιν». Ο Αχμάντ πρότεινε περαιτέρω ότι η Αρχή Ανάπτυξης Γκουλμάργκ και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διερευνήσουν μέτρα για την καλλιέργεια αγριολούλουδων σε μεγαλύτερη κλίμακα, με στόχο την προσέλκυση περισσότερων τουριστών.

Η τάση έχει επίσης τραβήξει την προσοχή των επηρεαστών των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι έχουν μπει στο διαδίκτυο για να μοιραστούν εκπληκτικές φωτογραφίες του Λούπιν. Ένας χρήστης του Διαδικτύου στο Facebook έγραψε: "Το Γκούλμαργκ είναι διάσημο για το χειμερινό σκι, αλλά πρέπει να το επισκεφτείτε το καλοκαίρι όταν τα λούπινα ανθίζουν με δόξα. Το Γκουλμάργκ είναι το μόνο μέρος στην Ινδία όπου ανθίζουν τα λούπινα. Επομένως, η επίσκεψη στο Γκουλμάργκ τον Ιούλιο είναι απαραίτητη." Ο Τζαβίντ Ρέχμαν, Βοηθός Διευθυντής Τουρισμού στο Gulmarg, αναγνώρισε ότι ενώ ο προορισμός είναι διάσημος για τις χειμερινές του δραστηριότητες, φιλοξενεί μια ποικιλία από αγριολούλουδα που αναπτύσσονται φυσικά.

Δήλωσε, "Οι τουρίστες συνεχίζουν να επισκέπτονται και να απολαμβάνουν τη σύλληψη αναμνήσεων ανάμεσα στα λουλούδια του Λούπινου. Το αγριολούλουδο Λούπιν έχει γίνει ένα νέο αξιοθέατο στο Γκούλμαργκ, που αναπτύσσεται φυσικά σε τμήματα διάσπαρτα σε όλη την περιοχή." Ο Ρέχμαν τόνισε ότι τα λουλούδια του Λούπινου ανθίζουν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και μπορούν να βρεθούν γύρω από τα όρια του γηπέδου γκολφ Γκούλμαργκ, κοντά στην εκκλησία St. Mary's Church, στο Highland Park και σε άλλες τοποθεσίες.

Πρόσθεσε, «Αυτά τα λουλούδια έχουν προσελκύσει πολλούς παράγοντες επιρροής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν μοιραστεί βίντεο και φωτογραφίες, κάτι που είναι ευεργετικό για τον τουρισμό».

Το λούπινο ξεχωρίζει με το αξιοσημείωτο μήκος λουλουδιών και τα ελκυστικά του χρώματα, καθιστώντας το ένα σημαντικό πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags