Facebook Pixel Η νέα γενιά φιλάθλων για τη νέα γενιά παικτών!
| 2012-01-24 00:30:00

Η νέα γενιά φιλάθλων για τη νέα γενιά παικτών!

Η νέα γενιά φιλάθλων για τη νέα γενιά παικτών!

Ο πραγματικός στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα. Διαβάστε ανάλυση για τον ΠΑΟΚ.

Οι φίλαθλοι «τρέφονται» με όνειρα και τίτλους. Προτιμούν τις «εφήμερες απολαύσεις» και δεν εστιάζουν στο μακροπρόθεσμο συμφέρον της ομάδας τους. Τους αρέσει να ζουν το «σήμερα». Αυτή είναι η κουλτούρα των Ελλήνων και δεν αλλάζει. Αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία μας, γι’ αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει να επιδείξει τίποτα αξιόλογο σε συλλογικό επίπεδο. Ωστόσο, οι παράγοντες δεν πρέπει να παρασύρονται από τις πιέσεις και τις συναισθηματικές εξάρσεις των οπαδών διότι οι ΠΑΕ «δεν αρχίζουν και δεν τελειώνουν» σε καμία επιτυχία ή αποτυχία.

Σαφώς, ο Ζαγοράκης οφείλει να ασχοληθεί ενεργά με τη φετινή πορεία του δικέφαλου και να προσπαθήσει να κατακτήσει όσο περισσότερες διακρίσεις. Επιβάλλεται να ομαλοποιήσει τις πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές και να διατηρήσει «οικογενειακό κλίμα» στα αποδυτήρια ώστε να βελτιωθεί περαιτέρω η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους. Καμία αντίρρηση…

Αυτό, όμως, δε θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά του. Ο ΠΑΟΚ έχει την «τύχη» να φιλοξενεί στο roster του αρκετούς νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν τη ραχοκοκκαλιά της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Οι Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Γλύκος, Κατσικάς, Πόποβιτς, Σταφυλίδης, Γιάννου, Πέλκας έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά ώστε να οδηγήσουν το δικέφαλο σε μελλοντικές επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε την υπόλοιπη αναλυση στο overlap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags