Facebook Pixel Το Κασμίρ ζωντανεύει ξανά από κόσμο! Οι τουρίστες ερωτεύονται την ομορφιά του
| 2023-08-11 02:31:00

Το Κασμίρ ζωντανεύει ξανά από κόσμο! Οι τουρίστες ερωτεύονται την ομορφιά του

Sportdog Team
Το Κασμίρ ζωντανεύει ξανά από κόσμο! Οι τουρίστες ερωτεύονται την ομορφιά του

Καταφτάνουν στο Κασμίρ τόσο από ασιατικές όσο και από δυτικές χώρες.

Πάνω από 18.000 ξένοι τουρίστες επισκέφτηκαν το Κασμίρ τους πρώτους πέντε μήνες toy 2023, ένας αριθμός, ο οποίος ήταν ο ο υψηλότερος τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, σύμφωνα με αξιωματούχους, οι οποίοι τόνισε, ότι η εξέλιξη οφείλεται επιτυχημένη διεξαγωγή της συνόδου των G20 η οποία προκάλεσε τουριστικό ενδιαφέρον.

Εκτός από τουρίστες από χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας όπως η Ταϊλάνδη, η Μαλαισία και η Ινδονησία,  τεράστιοι αριθμοί ταξιδευτών δυτικών χωρών όπως η Ιταλία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ έχουν επίσης επισκεφθεί το Κασμίρ μέχρι τώρα.

Ο Μαρκ Γουόρι, ένας Νεοζηλανδός, ο οποίος έφτασε στο Κασμίρ σε μια αποστολή με μοτοσικλέτα με άλλους από τη χώρα του και την Αυστραλία αφού ταξίδεψε μέσω του Λαντάκ, είπε: "Η διαδρομή μέσα από τα βουνά ήταν εντυπωσιακή. Αυτό είναι ένα όμορφο μέρος και οι κάτοικοι του Κασμίρ έχουν Ήμασταν υπέροχα φιλόξενοι· νιώθουμε ασφαλείς εδώ. Έχω ακούσει για τη συνάντηση της G20 και αναμένω ότι οι πολιτικές θα μεταρρυθμιστούν έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι σαν εμένα να μπορούν να έρθουν στο Κασμίρ και να απολαύσουν αυτό το μέρος».

Ο Τζ.Μπόιντ από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, μέλος της ομάδας ποδηλάτων, είπε ότι ελπίζει ότι περισσότεροι ξένοι θα έρθουν να επισκεφθούν την κοιλάδα. «Οι άνθρωποι του Κασμίρ είναι φιλικοί και εξυπηρετικοί. Έχω απολαύσει κάθε στιγμή εδώ», είπε ο Μπόιντ.

Ο Τιμ Λανγκ από τη Νέα Ζηλανδία, αν και επαναλάμβανε τα συναισθήματα που εξέφρασαν οι συμπατριώτες του στην Τασμανία, είπε ότι ένιωθε ασφαλής στο Κασμίρ. «Μας εξέπληξε το γεγονός ότι υπάρχει μια ταξιδιωτική οδηγία που ζητά να μην ταξιδέψουμε στο Κασμίρ. Οδηγώντας στο Κασμίρ από τα Ιμαλάια με μοτοσικλέτα, ένιωσα απολύτως ασφαλής και αβλαβής», είπε ο Λανγκ.

Η Έλι, κάτοικος της Ολλανδίας που κατασκήνωσε στην Επικράτεια της Ένωσης για πάνω από έξι μήνες με τον σύζυγό της Κασμίρ για αυτούς «ένιωθε σαν στο σπίτι της» και ένιωθε άσχημα καθώς το ταξίδι τους ήταν έτοιμο να τελειώσει.

«Ξεκινήσαμε να κατασκηνώνουμε στο Κασμίρ τον Δεκέμβριο. Πήγαμε στο Κιστβάρ και στο Lolab Valley και μένουμε στο Σριναγκάρ για μια εβδομάδα", είπε η Έλι.

"Στην Ολλανδία, οι αρχές δεν μας συμβουλεύουν να επισκεφτούμε το Κασμίρ, αλλά αφού έζησα και ταξίδεψα σε πολλά μέρη, νιώθω απόλυτα ασφαλής εδώ. Οι κάτοικοι του Κασμίρ είναι γενναιόδωροι και εξυπηρετικοί. Έτσι, το μήνυμά μου θα ήταν να επισκεφτούμε το Κασμίρ», πρόσθεσε.

Ο Αλέξανδρος, ένας ταξιδιώτης από την Ιταλία, είπε ότι ερωτεύτηκε την ομορφιά του Κασμίρ. «Είναι όμορφο, υπέροχο και ζεστό. Η κοιλάδα είναι πολύ ενδιαφέρουσα καθώς έχει πολλή ιστορία, νόστιμο φαγητό και ταπεινούς ανθρώπους και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε. Το μήνυμά μου σε όλους όσους επιθυμούν να επισκεφτούν το Κασμίρ θα ήταν να ελάτε στο Κασμίρ, θα το απολαύσετε σίγουρα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags