Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Έλον Μασκ με αυτήν τη λίστα!
| 2023-08-30 03:15:00

Τρελάθηκε ο Έλον Μασκ με αυτήν τη λίστα!

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Έλον Μασκ με αυτήν τη λίστα!

Εντυπωσιάστηκε με τους Ινδούς CEO.

Το Σάββατο, το World of Statistics δημοσίευσε μια λίστα εταιρειών που έχουν ανθρώπους ινδικής καταγωγής στην κορυφαία θέση, κάτι που εντυπωσίασε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) της Tesla, Έλον Μασκ. Πρόκειται για λίστα που σας παρουσιάσαμε σε σχετική ανάρτηση.

Στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter), το World of Statistics απαριθμούσε 21 εταιρείες που έχουν διευθύνοντες συμβούλους καταγωγής Ινδίας. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει Alphabet: Sundar Pichai, Όμιλος Παγκόσμιας Τράπεζας: Ajay Banga, Micron Technology: Sanjay Mehrotra, Adobe: Shantanu Narayen και πολλά άλλα.

Ο Μασκ χαρακτήρισε την ανάρτηση στον λογαριασμό του στο micro-blogging ως «εντυπωσιακή».

Πρόσφατα, ο ινδικής καταγωγής Vaibhav Taneja έγινε ο νέος Οικονομικός Διευθυντής της Tesla μετά την παραίτηση του Zachary Kirkhorn από τη θέση του.

Μέσω του λογαριασμού του στο LinkedIn, ο Kirkhorn ενημέρωσε ότι αφού ήταν μέλος της εταιρείας για 13 χρόνια, έφυγε από τη θέση. Ευχαρίστησε επίσης τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla, Έλον Μασκ, για την ηγεσία και την αισιοδοξία του.

«Σήμερα το πρωί η Tesla ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκα από τη θέση μου ως Οικονομικός Διευθυντής, τον οποίο διαδέχθηκε ο Διευθυντής Λογιστηρίου μας, Vaibhav Taneja. Το να είμαι μέλος αυτής της εταιρείας είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία και είμαι εξαιρετικά περήφανος για τη δουλειά που έχουμε κάνει μαζί από τότε που ήρθα πριν από περισσότερα από 13 χρόνια», είπε ο Kirkhorn στην ανάρτησή του.

«Καθώς μεταθέτω τις ευθύνες μου για να υποστηρίξω αυτή τη μετάβαση, θέλω να ευχαριστήσω τους ταλαντούχους, παθιασμένους και σκληρά εργαζόμενους υπαλλήλους της Tesla, οι οποίοι έχουν καταφέρει πράγματα που πολλοί πίστευαν ότι δεν ήταν δυνατά. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Έλον για την ηγεσία και την αισιοδοξία του, που έχει εμπνεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags