Για όποιον δεν τρώει αμάσητο το «σανό» που του σερβίρουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη δεν ήταν τίποτα παραπάνω από το χρονικό ενός ακόμη αναμενόμενου «εγκλήματος» από τα πολλά που έχουν γίνει ως τώρα. Οι τυφλοί είδαν, οι μουγκοί μίλησαν και οι κουτσοί περπάτησαν, σε ελεύθερη μετάφραση σε άλλη μία «ομορφιά» του ποδοσφαίρου.

Σας είχα πει και τις προάλλες ότι η στοχοποίηση του Κάκου από τους ερυθρόλευκους παπαγάλους είναι «να ‘χαμε να λέγαμε». Ο Κάκος τις πέρασε μια χαρά τις… εξετάσεις του αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη με το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν έδωσε στον Ζέκα και κανένα πρόβλημα δεν είχε ποτέ μαζί του ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όταν στο ξεκίνημα τον έβριζε η εξέδρα, ακούστηκε μήνυμα του Κυρ – Σάββα για να σταματήσουν οι ύβρεις. Και σταμάτησαν.

Τα όσα ακολούθησαν ήταν η απόλυτη ξεφτίλα, ήταν κάτι που απέδειξε και στον πλέον άμπαλο ότι στα ίσια ο Παναθηναϊκός ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να χάσει την κούπα από αυτόν τον Ολυμπιακό. Το πέναλτι που έγινε στον Μπούντιμιρ από τον Μαρκάνο στο 28’ είναι ο ορισμός του ΜΑΡΣ και φάνηκε ξεκάθαρα και στο ριπλέι που έδειξε λίγο αργότερα το συνδρομητικό.

 

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr