Facebook Pixel Λες να...
| 2012-03-30 23:56:00

Λες να...

Λες να...

Ο Τάσος Νικολογιάννης δεν χάνει την αισιοδοξία του και βλέπει... αχτίδες φωτός μέσα στο σκοτάδι που έχει κατακλύσει τον Παναθηναϊκό.

Οι παλαίμαχοι θα μιλήσουν με τον Βγενόπουλο την Δευτέρα και στη συνέχεια και με τους άλλους μετόχους με στόχο να βρεθεί μία λύση έστω και την τελευταία στιγμή. Οι διαφορές Βγενόπουλου, Βαρδινογιάννη στο θέμα του πρότζεκτ του γηπέδου παραμένουν. Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να πιστέψει , ούτε και εγώ, ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει σαν το σκυλί στο.....αμπέλι. Δεν θα γίνει τίποτα δηλαδή και θα αποκλειστεί από την Ευρώπη και στη συνέχεια θα πτωχεύσει με συνέπεια να παίξει στην Δ'Εθνική. Εχω μία αίσθηση, ότι η εβδομάδα που έρχεται θα είναι εβδομάδα καθοριστικών εξελίξεων.

Oλοι τώρα θεωρούν, ότι η ομάδα θα αποκλειστεί, για ένα χρόνο από την Ευρώπη και ότι ο Βαρδινογιάννης με τον Βγενόπουλο δεν πρόκειται ποτέ να τα βρουν. Δεν ξέρω γιατί, αλλά εγώ περιμένω, ότι έστω και στις καθυστερήσεις, εστω και την τελευταία στιγμή, κάτι θα γίνει. Λες να.......Ετσι λέω μέσα μου και ελπιζω κάτι να γίνει για να αποφευχθεί η ξεφτίλα για τον Παναθηναϊκό. Νεότερα πιστεύω θα έχουμε μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη. Κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνάει είναι πλέον κρίσιμη.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags