Και στους δημοσιογράφους, όχι για να μη βγάλουμε την ουρά μας απέξω, αλλά για να μην έχουν κανένα άλλοθι όσοι μπορεί να ψάχνουν για το -συγκεκριμένο- δέντρο, χάνοντας το δάσος των «υπευθύνων»(;).

Το απόγευμα ξεκίνησε με ...οικοδομικές εργασίες. Ίσως για να χτίσουμε βάσεις στο αθλητικό μας οικοδόμημα, κάποιοι έκριναν σκόπιμο να πετάνε μάρμαρα σε ματς τρέχα γύρευε στο μπασκετάκι, ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό. Επειδή η πεθερά μου χτίζει σπίτι, ενημερώστε στα σχόλια παρακάτω, ποιος είναι προμηθευτής σας...

Μετά τις αστειότητες της Νέας Σμύρνης, είχαμε γελοιότητες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίμπας. Προσέξτε τώρα τι νούμερα είναι στη διοργανώτρια. Αποφασίζουν να διεξαχθούν τα ματς των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών την ίδια μέρα και με κοινή ώρα έναρξης, «για λόγους ισονομίας». Δεκτόν, έστω κι αν αυτό σημαίνει πως δεν έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο μέσα στον συνεταιρισμό. Πώς ...φοβούνται μη γίνουν υπολογισμοί από όσους παίζουν μετά, σε σχέση με όσους έπαιξαν πριν.

Τέλος πάντων, πήραν την απόφαση για τους λόγους του. Και οφείλουν να την τηρήσουν. «Είμαστε άντρες και το λόγο μας τον κρατάμε», που έλεγε ο Σταυρίδης στον Γκιωνάκη, στην κλασική ταινία «Τα Κίτρινα Γάντια».

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr