Ο γνωστός παρουσιαστής, από την αρχή της χθεσινής εκπομπής "άνοιξε" το στόμα του και πέταγε ...μαργαριτάρια, χωρίς να υπολογίζει τα ανοιχτά μικρόφωνα και τους τηλεθεατές.
"Ας όψεται η κρίση που δεν μπορούμε να κάνουμε άλλη εκπομπή... Πού καταντήσαμε ρε Φαίη; Γαμ… την που...α μου!", είπε αρχικά, ενώ λίγη ώρα μετά τα έβαλε με τον Άκη Πετρετζίκη και τη μαγειρική.
Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός μάγειρας δεν ήθελε την Παρασκευή οι τηλεθεατές να φέρουν ψάρι στο στούντιο (σ.σ. κάθε εβδομάδα στο "Πρωινό mou" κάνουν διαγωνισμό μαγειρικής και οι τηλεθεατές πηγαίνουν στο στούντιο με ένα φαγητό που έχει οριστεί από την προηγούμενη μέρα).
Τόλμησε λοιπόν ο Άκης να πει πως το ψάρι θα χαλάσει και δεν θα είναι ωραίο, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας να βγει και πάλι εκτός εαυτου: "γιατί ρε μ@λ@κ@ δεν γίνεται"!
Το καλό παράδειγμα ακολούθησε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που πρόσθεσε: "ναι ρε το σπίτι σου, το σπιτάκι σου... γιατί;"
Ε, ρε κέφια στο "Πρωινό mou"…
Πηγή: newsbeast.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο